Jobbe skriftlig (som chatoperatør)

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobbe skriftlig (som chatoperatør)

Elsker du tanken på å jobbe skriftlig?

Bli en chatoperatør og tjen penger på det, da vel!

Vi er på utkikk etter dyktige operatører som elsker tanken på å jobbe med å chat skriftlig. Mange ordinære stillinger i markedet innebærer at du har verbal kontakt med kunder og andre ansatte, i tillegg til at du må være til stede fysisk under store deler av arbeidsdagen. Her har du muligheten til å tjene penger på å jobbe kun skriftlig, og i tillegg være totalt anonym ovenfor kunder og andre ansatte. Vi krever ingen bruk av kamera, og bryr oss veldig lite om du jobber i pysjen til tider. Hva kan være mer komfortabelt enn det?

Faktum er at ved å jobbe skriftlig som chatoperatør, så kan du bokstavelig talt jobbe akkurat når du vil – enten det måtte være midt på natten, eller om du foretrekker å dele arbeidet opp i flere økter gjennom dagen. Du er din egen sjef, og har muligheten til å påvirke din egen lønn desto mer du jobber. I tillegg er det utrolig praktisk at du kan skrive meldinger rett fra din egen telefon, uansett hvor du måtte befinne deg.

Hvorfor ikke benytte denne friheten og fleksibiliteten til å skape din egen jobbhverdag via PC-en eller fra mobilen?

Med det sagt, så er det eneste kravet til å jobbe med å chatte skriftlig at du har tilgang på PC eller mobil og internett. Enklere kan det ikke bli! Sitt hjemme i din egen stue, eller dra på eventyr ut i verden. Så lenge du har internett, så spiller det ingen rolle hvilket land du jobber fra. Her trenger du ikke å søke om ferie og vente på resultat av ønsketurnuser, ta heller jobben med deg på reise om ønskelig. Det er utrolig mange fordeler ved en fleksibel jobb som å kunne skrive meldinger fra telefonen, så kanskje det er på tide å legge vekk den tradisjonelle 9-16 jobben nå?

Krav til søkere som ønsker å jobbe med å chatte skriftlig

Vårt absolutte krav er at du er myndig og over 18 år, søkere under 18 år vil ikke bli vurdert. Du vil bli bedt om å legitimere deg av denne årsaken, slik at ingen mindreårige blir ansatt som en chatoperatør hos oss. I tillegg er det klar en fordel om du er utadvendt og kan ikle deg roller som fiktive karakterer på nett, men ikke vær redd for å søke dersom du ikke har erfaring med dette fra før. Du vil få grundig opplæring av oss, og få tildelt din egen, personlige mentor med bred erfaring. Alle mentorene vil hjelpe deg å bli dyktig til å chatte og å gi kundene glede i hverdagen, helt anonymt.

Våre kunder finner mening i å kunne uttrykke seg, sine følelser og tanker til en fiktiv karakter. Alle temaer kan komme opp, så det er fint om du er åpen for å snakke om det meste og gjøre slik at våre kunder logger seg av blide og fornøyde. Du kommer til å møte mange forskjellige kunder, det er akkurat det som gjør jobben som chatoperatør veldig spennende. Ingen dager eller kunder er like, så her får du mye variasjon i jobben.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordelene ved jobbe skriftlig som chatoperatør hos oss

Ved å jobbe som chatoperatør hos oss får du mange fordeler:

  • Utbetaling av lønn hver eneste uke, så lenge du har jobbet nok til å oppfylle minimumskravet av lønn per uke. Du slipper å vente en måned til neste utbetaling, og kan tilpasse ukesmålene dine dersom du trenger økt lønn.
  • Fleksibel arbeidstid betyr at du kan velge å skrive meldinger fra telefonen når det passer deg og din livssituasjon best. Er du en nattugle, så kan du få en egen nattkonto og tjene mer per melding. Jobb midt på dagen eller natten, det er ditt valg!
  • Garantert total anonymitet ovenfor kunder og andre operatører. Vi verdsetter ditt personvern, og vil aldri avsløre dine personalia ovenfor noen. Ei heller krever vi at du bruker kamera som du kan oppleve krav om på andre arbeidsplasser. Du kan derfor slå deg løs med dine fiktive karakterer uten å røpe til noen hvem du er.
  • Din egen mentor vil gi deg tett oppfølging hele veien, og kvalitetssikre at du får rask progresjon på dine meldinger. Du har i tillegg tilgang på støtte og hjelp døgnet rundt fra våre erfarne mentorer, selv midt på natten.

Opplæring er estimert til å ta rundt 1-2 timer, og du vil bli kontaktet hurtig etter å ha sendt inn din søknad.

Søk nå, og kom i arbeid på veldig kort tid. Det er selvfølgelig helt uforpliktende og søke jobb som chatoperatør, og du er velkommen til en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk ved å klikke her og fyll ut skjemaet.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester