Vi søker norske chatoperatører!

Er du en som trives med å jobbe hjemmefra og selvstendig, liker å skrive online og har en god fantasi? Da er DU den vi søker! Søk i dag for muligheten til å jobbe i en morsom jobb som chatagent for et norsk online fantasi nettverk med voksent publikum.

5 enkle steg og du er klar!

1. Start søknaden

Fyll ut skjemaet under for å starte søknaden for jobben som chatoperatør. Vi trenger kun ditt navn og din e-post for å starte søknadsprosessen. Du trenger ikke sende CV.

2. Verifiser e-post

 Vi sender deg en e-post med litt mer informasjon om jobben og hva du kan forvente. Vi ber deg i samme mail om å bekrefte din e-post. Deretter får du noen flere spørsmål.

3. Møt din coach

Neste steg er å knytte kontakt med din coach (mentor). Vi sender en e-post med informasjon om hvordan du kan virtuelt chatte med din coach, vi bruker ikke video. 

4. ID-sjekk

Bekreft din identitet. Du må være over 18 år for å bli akseptert og for å motta utbetalinger. Din coach vil hjelpe deg i gang med ID-verifiseringen.

5. Opplæring

Når du har møtt din coach og du er blitt verifisert med ID, kan du gjennomføre opplæringen. Det tar ca. 120 minutter, og etter det er du klar til å starte.

Start søknadsprosessen her
  Hva chatter man om?

  Vi tilbyr voksne nordmenn en mulighet til å skrive tekstmeldinger til fiktive personer i et fantasi nettverk. Vi hjelper daglig tusenvis av ensomme personer med få venner til å få en mer meningsfylt hverdag gjennom å uttrykke seg online med anonyme fantasikarakterer. 

  Du vil måtte chatte om alt fra hverdagslige ting til drømmer og fantasier. Enten det er været, sport eller voksenprat.

  Som er chatagent vil du:

  • Være 100% anonym (kun tekst, ingen kamera eller tale)
  • Jobbe selvstendig og fleksibelt
  • Tjene mer jo mer du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

  Om dette er noe for deg, start søknaden i dag.

  Hvorfor må vi se din ID?

  Etter norsk lov kan vi ikke la noen under 18 år jobbe som kontraktør med våre tjenester.

  I tillegg så har vi ikke mulighet til å gi deg lønnsutbetaling gjennom Paypal, Bitsafe eller lignende om vi ikke kan bekrefte at du er den du er. 

  Vi har også mange som prøver ulike metoder på svindel ved å utgi seg for å være andre. Dette vil skade din mulighet til å jobbe og lovlig tjene penger som chatagent.

  Vi har kun en akseptert mulighet til å sjekke at du er den du er og det er ved at du beviser dette gjennom et gyldig ID-bevis, som pass, førerkort eller annet ID.

  Vi lagrer ikke din ID for noen andre grunner enn lovlige og for å hjelpe deg komme i gang enklest mulig.

  Hva er kravene til deg?

  1. Du må kunne skrive meldinger på flytende norsk! Vi anbefaler at om norsk ikke er ditt morsmål at du ikke søker. Vi vil teste ditt nivå i norsk skriftlig.
  2. Du må være over 18 år. Vi kommer til å be deg bevise at du er over 18 år. Dette for å kunne lønne deg og for å lovlig la deg chatte med andre voksne.
  3. Du må akseptere vår personvernerklæring og våre kontraktsvilkår. Ditt og kunder du tekster med sitt personvern har høyeste prioritet!
  4. Du må selv stå for utstyr til å jobbe med. Dette innebærer at du må ha tilgang til en PC og internett.
  5. Sende et minimum antall meldinger per uke for å forbli en aktiv operatør. 

  Hva er lønnen?

  Som chatoperatør vil du jobbe som en selvstendig kontraktør og har derfor full frihet og fleksibilitet til å jobbe så mye eller lite du vil. Du kan også jobbe fra hvor du vil, så lenge du har tilgang til internett og har en enhet med å chatte fra (PC er absolutt best).

  Det er ulike måter vi belønner deg, men grunnlønnen blir kalkulert ut ifra hvor mange meldinger man svarer på. Våre rater per melding avhenger av ulike faktorer som tid på døgnet, trafikk, helligdager og mer.

  Vi gir også ut bonuser og andre incentiver ved flere anledninger, for eksempel om man sender over et visst antall meldinger, verver en venn eller jobber på forskjellige tider.

  Det er vanskelig å si eksakt hvor mye lønnen vil bli, men en dyktig chatagent, som jobber 4-8 timer daglig, 5 dager i uken vil fort kunne tjene mellom 3 og 5000 kroner. De beste tjener over 40.000 kroner i måneden!

  Vi utbetaler ukentlig, og betalingen er i euro gjennom en online betalingstjeneste (for eksempel Paypal o.l). Som selvstendig kontraktør er du selv ansvarlig for skatt, pensjon og andre lovmessige hensyn ved å motta penger.

  For å oppsummere

  Du må beherske norsk skriftlig

  Du vil skrive med nordmenn som gjennom sin fantasi skriver med andre nordmenn.

  Du må selv ha utstyr

  Sørg for at du har en funksjonell PC som du kan chatte med. Du må også ha tilgang til internett.

  Du vil bli trent av oss

  Alt du trenger å vite for å jobbe som agent vil vi lære deg. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

  18 års grense

  Ikke søk om du er under 18 år. Sørg også for at du har et gyldig ID-bevis på hvem du er.

  Internettilgang

  Du kan jobbe fra hvor du vil om du har tilgang på en stabil internettilgang.

  Du vil være selvstendig

  Som chatagent er du en frilanser. Vi hjelper deg i gang, men du er 100% selvstendig.  

  Hva våre operatører sier

  Det å jobbe som chatagent gir mange fordeler. Her er noen fra våre operatører.

  Jeg sliter med å komme meg rundt, så muligheten til å jobbe hjemmefra passer meg midt i blinken. Jeg sitter mye ved min PC, men hadde aldri drømt om å få betalt for å sitte der.

  Berit

  Ufør

  Som alenemamma til 2 små (og en hund) så har det å jobbe som chatoperatør gitt meg verdifull tid til å ta vare på min lille familie. Jeg jobber ofte sent etter at barna har lagt seg og det er stille.

  Britt Elise

  Alenemamma

  Fleksibilitet var det som tiltrakk meg til denne jobben. Jeg jobber hjemmefra eller fra stranda i syden. Jeg bare slenger PC-en i bagen og finner et sted å sitte ned. Enklere blir det ikke!

  Anders

  Evig student

  Vi gleder oss til å hjelpe deg komme i gang!

  Du er en chatagent i løpet av kort tid!

  Som en chatoperatør møter man mange utfordringer, som i alle andre jobber. Men hvordan ser egentlig hverdagen ut til en chatoperatør?

  Vi har snakket med 1 av våre operatører om hennes arbeidshverdag.

  Britt Elise, 33 år og tobarnsmor fra Vestlandet

  Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

  Jeg står opp tidlig og prøver å jobbe fra rundt ni og deretter 8 timer fremover som i en vanlig jobb. Og siden jeg har barn så har jeg ofte ekstra tid på kvelden så da logger jeg meg inn for å øke antallet meldinger sendt per dag.

  Hva er positivt for deg med en fleksibel arbeidsplan, og hvilken innvirkning har det på din livssituasjon?

  Det positive er jo at man er sin egen sjef, og kan styre sin egen arbeidstid så det passer perfekt inn i hverdagen. Man må liksom ikke jobbe til bestemte tider, og det er veldig befriende. Synes ikke det er noe negativt med å jobbe som selvstendig chatoperatør, i hvert fall ikke hva jeg har opplevd hittil.

  Hvordan ser arbeidsuken din ut som en chatoperatør?

  Jeg har ALLTID som mål å sende 2000 meldinger hver uke, men det blir ikke alltid det. Det er i hvert fall målet jeg har satt for meg selv, og betalinger kommer inn hver uke rett som det er til den online kontoen min. Fungerer bra og alt blir gjort automatisk, og har ikke hatt noen problemer med å bli betalt så langt.

  Vil du anbefale noen i din omgangskrets å jobbe som chatoperatør? Og i så fall hvorfor eller hvorfor ikke?

  Selvfølgelig vil jeg det, og jeg har til og med fikset jobb for noen av de. Noen av de følte det var vanskelig å komme i gang, og jeg husker det var slik for meg også. Men man kommer ganske fort inn i det hvis man er villig til å lære. 

  Absolutt en jobb jeg kan anbefale, for det er jo ikke alltid like enkelt å finne jobb. Kunne kanskje vært flere bonuser hver dag, men det skjer noe nytt hele tiden, så det er ikke en stor bekymring.

  Hva er dine negative erfaringer i arbeidet ditt som chatoperatør og det å være frilanser?

  Jeg har faktisk ikke noe negativt å si om selve jobben, men iblant synes man jo synd på noen av de man prater med, men jeg  vet at jeg hjelper de så godt jeg kan. Men når det er sagt så trives jeg som en fisk i havet!

  Det er enkelt å komme i gang. Er du klar?

  Du er en chatagent i løpet av kort tid!

  Scroll to top