Arbeid hjemmefra – Hvem, Hva, Hvorfor og Hvordan

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Arbeid hjemmefra – Hvem, Hva, Hvorfor og Hvordan

Flere mennesker som jobber eksternt gir en positiv effekt for mange bedriftseiere. Det er mange alternative ledige jobber der du kan jobbe hjemmefra. Lær om de forskjellige typene jobber som kan utføres hjemmefra, og som er tilgjengelig for deg, slik at du kan begynne å tjene penger på dine egne vilkår!

På denne siden vil du lære om arbeid hjemmefra, hvorfor arbeid hjemmefra ble så populært, og fordelene ved å arbeide hjemmefra. Du finner også tips til hvordan du kan være mer produktiv når du jobber hjemmefra.

Klikk her hvis du ønsker å søke på en jobb du kan gjøre hjemmefra!

Hva definerer arbeid hjemmefra?

Arbeid hjemmefra betyr at jobben er ekstern, noe som betyr at du jobber fra ditt eget hjem og at du ikke trenger å pendle til et kontor!

En jobb der du jobber hjemmefra er i utgangspunktet alle typer arbeid eller tjenester som en arbeidstaker mottar kompensasjon for, uten at man trenger å gå til et fast sted (kontor) for å utføre arbeidet.

Noen hjemmearbeidere trenger ikke engang å rapportere tiden de arbeider, noe som tradisjonelt ville vært vanlig i et kontormiljø. Hvis du får betalt per oppgave eller prosjekt i stedet for timebetaling, er det ingen direkte kontroll over hvor mye arbeid som blir gjort utenom vanlig arbeidstid – det er en helt annen måte å jobbe på!

Hvorfor arbeid hjemmefra ble så populært

Det ble såklart mye mer vanlig å jobbe hjemmefra under pandemien. På toppen av pandemien måtte 9% av nordmenn med arbeidsavtale jobbe hjemmefra. Det førte til innsikt og ny kunnskap; modellen med jobb hjemmefra kan være et veldig attraktivt alternativ for både arbeidsgivere og ansatte.

Mange arbeidsgivere fant ut at eksterne arbeidstakere er mer produktive og jobber flere timer enn sine kontorkolleger. De ansatte som jobber hjemmefra er også lykkeligere, og balanse mellom arbeid og fritid var en viktig faktor for mange som jobber hjemmefra.

Arbeidsgivere merket også at ansatte som jobber hjemmefra flytter mindre mellom jobber enn kontorarbeidere. Det betyr at det er mer sannsynlig at de blir hos selskapet i det lange løp, og det fører igjen til mindre kostnader forbundet med rekruttering og opplæring av nyansatte!

Det er mange grunner til at noen kanskje vil velge å jobbe hjemmefra istedenfor å reise frem og tilbake mellom to steder hver dag.

Som ansatt handler det om å kunne jobbe når du er mest komfortabel – hvis det å jobbe utenfor huset ditt ikke er et alternativ for deg, så er det ingen grunn til bekymring! Det er mange muligheter dersom du ønsker å jobbe hjemmefra slik at du kan få betalt uten å måtte forlate komforten i din egen stue!

Hva slags jobber kan man utføre hjemmefra?

Stort sett alle typer arbeid som gjøres på en datamaskin og via internett kan gjøres hjemmefra. Det er mange typer jobber som er mulig å gjøre nettbasert i dag, og her finner du alle jobbtyper og lønnssats.

Noen få eksempler på vanlige jobber:

 • Chat operatør
 • Agent innen dataregistrering
 • Transkripsjon
 • Programmerer
 • Skribent

Et kjennetegn for de fleste jobbene man kan utføre hjemmefra er at de vanligvis har fleksible arbeidstider, slik at du til og med kan jobbe om natten. Det kan også hende at du kan begynne å jobbe med en gang uten at det er spesifikke yrkeskvalifikasjoner du må oppfylle først.

arbeid hjemmefra

Fordelene ved å jobbe hjemmefra

Det er mange fordeler med å jobbe hjemmefra, og vi vil gå gjennom noen av de viktigste:

Spar tid og penger

Å jobbe hjemmefra lar deg jobbe i komforten av dine egne omgivelser uten å måtte pendle i timevis hver dag. Du slipper derfor å tenke på dedikerte kontorklær, drivstoff, bilvedlikehold, parkering eller offentlig transport.

Lag din egen tidsplan

Du kan jobbe når du vil uten å måtte bekymre deg for å måtte ta fri eller gå glipp av arbeid fordi det er en ferie eller helg, så lenge du overholder tidsfrister for prosjekter som du har takket ja til! Å jobbe eksternt gir deg mer fleksibilitet til å tilpasse hvor mye du vil jobbe, hvor du vil jobbe og når du vil jobbe. Det er også mye lettere å ta pauser hvis du trenger det når det ikke er en sjef som ser over skulderen din.

Arbeid komfortabelt

Selv om det kan være en overgangsperiode der du må venne deg til å ikke dra på et kontor hver dag, nyter de som jobber hjemmefra vanligvis friheten til å kunne velge hvilke klær de har på seg på en gitt dag. Det er også fint hvis du har barn hjemme som ikke alltid respekterer grenser mellom “jobbetid” og leketid!

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Mindre arbeidsforstyrrelser

Å jobbe eksternt for et selskap som lar ansatte jobbe hjemmefra kan være flott fordi du ikke har alle kontorforstyrrelser fra arbeidere i nærheten og folk som snakker om helgeplanene sine. Det betyr også at det er mindre støyforurensning, noe som gjør arbeidsdagen mer komfortabel! Du blir også lykkeligere av å slippe å bruke hele dagen bak et skrivebord med kolleger rundt deg som kan irritere deg.

Tips for å være produktiv mens du arbeider eksternt

Når du har en jobb som gjøres hjemmefra, kan det være lett å bli påvirket av alle slags distraksjoner, utsettelser og arbeidsunngåelse. Vær spesielt oppmerksom på ting som kan stjele fokus:

 • Sjekke telefonen eller sosiale medier for mye i arbeidstiden;
 • Ligge i sengen hele dagen lang fordi du helst ikke vil jobbe fra kontorstolen;
 • Chatte med arbeidsvenner på nettet;
 • Gjør oppgaver rundt i huset i stedet for å jobbe ved skrivebordet ditt.

Dette er bare noen få eksempler, men du kan sannsynligvis tenke på mange flere ting som kan avspore arbeidsproduktiviteten når du jobber hjemmefra.

Selv om fristelsen er høy, er det best hvis du prøver å holde arbeid og lek atskilt når du jobber hjemmefra. Her er noen tips om hvordan du kan være mer produktiv:

Sett bestemte arbeidstider

Dette er utrolig viktig både for arbeidsgiveren din og deg selv, så sørg for at du angir en tidsplan for arbeidstid som du vil dedikere til hvert prosjekt! Sett opp grenser mellom arbeid og personlig tid ved å bruke en nettbasert kalender som kan sende deg påminnelser om når det er arbeidstid kontra familie/venner/kosetid. Dette bidrar til å fremtvinge noe separasjon. Du kan bruke forskjellige fargebakgrunner i den elektroniske kalenderen for disse kategoriene hvis det fungerer bedre for deg!

Velg riktig sted

Finn et område der folk ikke vil plage deg, eller prøv å ta på deg støyreduserende hodetelefoner hvis det er mye støy rundt deg. Tenk også på om et mer privat sted kan være bedre egnet i stedet for å ha folk rundt som følger med på det du gjør! Det er også godt å ha tilgang til snacks etc fordi sult kan drepe produktiviteten ganske raskt!

Begrens tilgangen til distraherende nettsteder

Bruk StayFocusd for Chrome for å begrense hvor mye tid du kan bruke på ikke-arbeidsrelaterte nettsteder som Facebook eller Twitter (eller andre nettsteder som kan være distraherende).

Pomodoro metoden

Bruk Pomodoro-metoden for å jobbe, noe som betyr 25 minutters arbeid etterfulgt av fem minutters pause. Dette er langt mer effektivt enn å sitte ved skrivebordet i timevis uten å ta en eneste pause. Det er apper som kan hjelpe deg med å gjøre dette.

alle kan arbeide hjemmefra

Hvem kan jobbe hjemmefra?

Fleksibelt arbeid er ikke bare bra for arbeidende foreldre eller folk som ønsker å nyte livet mer. Å jobbe hjemmefra er en kritisk viktig inntektskilde for fagfolk som har problemer med å jobbe i et tradisjonelt kontormiljø. For eksempel på grunn av deres bakgrunn, personlighetstrekk, alder, eller hvis de har visse medisinske tilstander, eller bare mangler tid. Det å jobbe hjemmefra er stadig mer populært for disse gruppene.

 • Hjemmeværende mødre
 • Eldre
 • Personer med funksjonshemninger
 • Personer som er hørselshemmede
 • Studenter
 • Forbrytere
 • Veteraner
 • Introverte
 • Nattugler

Hvordan Chat Jobb tilbyr eksternt arbeid

Hos Chat Jobb rekrutterer vi folk som ønsker å jobbe som chatagenter. Våre kunder driver nettbasert fantasi chat-plattformer, der gode ansatte blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Chatoperatørene hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag med å ha en mer meningsfylt hverdag ved å uttrykke seg på nettet til anonyme fantasikarakterer.

Vi leter alltid etter dyktige eksterne chat-operatører for å bli med på teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du håndterer.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, for eksempel sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chatagent vil du:

 • Være 100 % anonym (bare tekst, så ingen tale og ingen video)
 • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
 • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
 • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i den eksterne jobben vi har å tilby? Sjekk ut flere detaljer og søk her.

Slik kan du få det å jobbe hjemmefra til å fungere for deg!

Leter du etter en jobb med arbeid hjemmefra som fungerer for deg? Enten det er nettbasert arbeid, jobb som er hjemme eller andre former for arbeid som kan utføres eksternt, sørg for å finne en jobb som er fleksibel og som passer inn i ditt personlige liv.

Det er uendelig med muligheter til å arbeide hjemmefra. Timene kan være fleksible, noe som gir deg større kontroll over tidsplanen enn du ellers hadde hatt. Uansett om du jobber best på sene nattskift eller tidlig morgen så kan du sette din egen tidsplan og fortsatt få betalt!

Spesielt dersom du ikke er en kontorperson, er disse mulighetene avgjørende for å hjelpe deg med å få endene til å møtes og gi deg finansiell stabilitet.

Trenden med flere ansatte som får lov til å jobbe hjemmefra, og som oppfordres til å jobbe hjemmefra er fortsatt økende, og det ser ikke ut til å være noe signal som tyder på at det forsvinner i nær framtid!

Fyll ut søknadsskjemaet for å starte i dag!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester