Jobb hjemmefra for pensjonister og seniorer

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra for pensjonister og seniorer

Å jobbe hjemmefra som pensjonist

Å jobbe hjemmefra som pensjonist kan være en fin måte å supplementere pensjonistlønnen på. Enten du er ute etter å tjene litt ekstra penger eller du ønsker en deltidsjobb, er det mange jobber som tar imot pensjonister og lar deg jobbe hjemmefra. Faktisk blir det å jobbe hjemmefra stadig mer populært som et alternativ til den tradisjonelle 9–5 jobben; spesielt hvis du har et travelt liv og ikke har tid eller ressurser til å pendle. Husk at det er regler i forhold til inntekt og alderspensjon.

Mens noen jobber for pensjonister krever utdanning, vil de fleste alternativene vi diskuterer på denne siden kreve minimale kvalifikasjoner. Hvis du har vært på utkikk etter jobbmuligheter hjemmefra, trenger du ikke lete lenger! Du kan søke her, eller lese videre i denne artikkelen.

I denne artikkelen diskuterer vi flere spørsmål om jobber pensjonister og seniorer kan gjøre hjemmefra.

Å jobbe hjemmefra kan være bra for pensjonister

Pensjonister får ofte dekket sine økonomiske forpliktelser, som boliglån eller husleie og regninger. Men det betyr ikke at du må sitte hjemme og ikke gjøre noe hele dagen. Og hvis du er pensjonist og tenker slikt, er du ikke alene. 

Det faktum at du ikke har det direkte behov for å jobbe som pensjonist, gjør det lettere å velge en jobb du liker å gjøre, og lar deg styre din egen arbeidsdag. Du er ikke nødt til å forlate huset, fordi jobber hjemmefra kan utføres rett fra sofaen, så lenge du har internett og en datamaskin tilgjengelig. Du trenger ikke bekymre deg for å måtte kjøre til et kontor, eller kjøre i dårlig vær og rushtrafikk. 

Siden arbeidet gjøres hjemme, er det ingen distraksjoner fra kolleger, og hvis du trenger å ta en pause for å gjøre et ærend, kan du gjøre det uten problem. Denne komforten kan definitivt være til nytte for seniorer og pensjonister som har problemer med å komme seg rundt.

Hvordan holde fokus når du jobber hjemmefra

Uansett hvor erfaren du er i livet: når du har en jobb å gjøre hjemme, er det lett å falle inn i alle slags distraksjoner, utsettelser og unngå jobb. Tenk på ting som å ligge i sengen hele dagen lang fordi du ikke har lyst til å jobbe. Eller gjøre husarbeid i stedet for å sitte ved skrivebordet.

Dette er bare noen få eksempler. Men selv om fristelsen er stor, er det best om du prøver å holde jobb og privatliv adskilt når du har en jobb hjemmefra. Her er noen tips om hvordan du holder deg produktiv:

 • Lag en plan for hvor mange timer du vil jobbe
 • Sett grenser mellom jobb og privatlivet
 • Velg riktig sted å jobbe
 • Begrens tilgangen til distraherende nettsteder eller personlig e-post

Hva er noen av de beste jobbene for pensjonister og seniorer?

Det er noen gode alternativer for hjemmearbeid for pensjonister. Du kan velge å utføre kontraktsarbeid for et eksisterende selskap eller starte din egen virtuelle virksomhet. Ikke alle ønsker å jobbe selvstendig og noen foretrekker strukturen en normal jobb gir.

Det er utrolig mange alternativer for de som ønsker å jobbe hjemmefra som tradisjonell ansatt. Disse online stillingene kan gi mye fleksibilitet i forhold til timer og hvor du selv ønsker å jobbe fra. Det viktigste er å ha en bra internettforbindelse og en datamaskin. Eksempler inkluderer:

 • Dataregistreringsoperatør
 • Kundeservice medarbeider
 • Virtuell assistent
 • CV forfatter
 • Chat-operatør

Hvor populært er det å jobbe hjemmefra blant pensjonister?

Online jobber for eldre blir stadig mer populært fordi de tilbyr alle fordelene ved å jobbe hjemmefra, for eksempel økt fleksibilitet og lavere kostnader. Undersøkelser utført av JPMorgan Chase & Co. i USA, fant ut at det har vært en stor økning av pensjonister og seniorer som nå jobber hjemmefra.

Mange bedrifter har innsett hvor verdifullt det er å ansette arbeidere som kan fullføre jobber hjemmefra. Heldigvis er de aller fleste av disse jobbmulighetene for online jobbing og ikke fysiske jobber. Dette gjør det lettere for seniorer som ønsker å starte en ny karriere eller bygge videre på kunnskapen de allerede besitter.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hvordan Chat Jobb kan gi pensjonister og seniorer online jobb

Hos Chat Jobb rekrutterer vi pensjonister og seniorer som ønsker å jobbe hjemmefra. Våre kunder driver online fantasy chat-plattformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Chat operatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag ved å gi de en mer meningsfylt hverdag gjennom samtale med deg. Du blir å operere som en anonym fiktiv karakter som snakker med de forskjellige menneskene om alt fra hva de gjorde i dag til fantasier og mer eksplisitt innhold. Du må ha et åpent sinn og nysgjerrigheten til å snakke om nye emner.

Som chat operatør hos oss vil du:

 • Være 100% anonym (vi opererer kun via meldinger, og under ingen omstendighet via video eller stemme-baserte verktøy)
 • Jobbe selvstendig, med full fleksibilitet rundt din egen arbeidshverdag
 • Tjen mer etter hvor mye du jobber
 • Få en god og grundig opplæring med egen mentor
 • Hjelpe mennesker som trenger noen å snakke med
 • Få lønn hver uke (under forutsetning av at du dekker minstekravet)

Hva trenger du for å kunne jobbe med chat hjemmefra?

 • Egen stasjonær eller bærbar datamaskin
 • En god internettforbindelse

Dette er midler de aller fleste allerede har da vi alle beveger oss mer og mer mot et digitalt samfunn. I tillegg til egen pc og internett for å kunne jobbe med chat må du ha egenskaper som:

 • Fantasi
 • Motivasjon
 • Struktur
 • God skriftlig fremføring

Interessert i jobben vi har å tilby? Søk her!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester