Jobb hjemmefra i en kundeservice-rolle

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra i en kundeservice-rolle

Jobb som chatagent eller chatoperatør hjemmefra

Hvis du har en forkjærlighet til kundeservice, kan en jobb som ekstern chatagent være den perfekte muligheten for deg. Disse jobbene involverer vanligvis kundeservice og krever raske skriving på laptop-tastaturet og et øye for detaljer. Og en av de beste tingene med en slik jobb er at du kan jobbe hjemmefra og sette dine egne timer. 

Disse virtuelle jobbene er tilgjengelige på nesten alle nettsider som ansetter folk til å svare på kundespørsmål. Det er man

Er du lidenskapelig opptatt av kundeservice? Da kan en rolle som chatagent eller chatoperatør være den ideelle jobben for deg. Disse stillingene fokuserer på kundeservice og krever rask skriving og et øye for detaljer. Det beste av alt er at du kan jobbe hjemmefra og tilpasse arbeidstiden etter dine behov.

Du finner disse virtuelle stillingene på mange nettsider som søker personer til å håndtere kundehenvendelser. Det finnes en rekke anerkjente selskaper i Norge som for tiden ansetter chatagenter eller chatoperatører for sine virtuelle kontorer. Du kan trenger ingen spesifikk opplæring eller erfaring i kundeservice for å kvalifisere til flere av disse jobbene.

Klar til å søke nå? Hvis dette høres ut som noe for deg, klikk her for å søke på stillingen vi tilbyr.

Hvordan finne en passende hjemmebasert jobb som chatagent?

Å finne en hjemmebasert jobb som chatagent eller chatoperatør kan virke utfordrende, men det er flere måter å gå frem på for å finne den rette jobben for deg.

Søk på selskapenes nettsider

Mange selskaper som tilbyr kundeservice via chat har egne karrieresider der de lister opp ledige stillinger. Her kan du finne spesifikke krav og fordeler som selskapet tilbyr. Dette gir deg også en mulighet til å lære mer om selskapets kultur og verdier.

Bruk anerkjente jobbsider

Plattformer som Indeed, LinkedIn, og andre jobbsøk-nettsteder har ofte en rekke stillinger for chatagenter og chatoperatører. Du kan tilpasse søket ditt etter nøkkelord som “hjemmebasert”, “fjernarbeid”, eller “chatagent” for å finne jobber som passer dine behov.

Vurder telefontid

Noen chatagent-jobber kan også inkludere telefonsamtaler som en del av kundeserviceoppgavene. Hvis du ikke er komfortabel med dette, sørg for å lese jobbeskrivelsen nøye for å unngå overraskelser.

Uavhengige kontraktører

Hvis du er på jakt etter maksimal fleksibilitet, kan du se etter selskaper som ansetter chatagenter eller chatoperatører som uavhengige kontraktører. Dette gir deg friheten til å sette dine egne arbeidstider og ofte også muligheten til å jobbe for flere selskaper samtidig.

Chatjobb.com tilbyr deg muligheten til å jobbe som uavhengig kontraktør.

Ved å følge disse trinnene kan du øke sjansene for å finne en hjemmebasert jobb som chatagent eller chatoperatør som passer perfekt for deg, både i forhold til arbeidsoppgaver og livsstil.

En erfaren chatagent skal kunne kommunisere tydelig med kundene og holde dokumentasjonen organisert. Det er viktig å være fleksibel og kunne svare på mange spørsmål fra kunder. Hvis du har alt det og også er en god lytter, vil du være en flott match for denne stillingen.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordeler med en hjemmebasert jobb som chatagent

En hjemmebasert jobb som chatagent eller chatoperatør krever litt kjennskap til online chat-plattformer, men kan enkelt utføres hjemmefra etter litt opplæring. Du trenger en datamaskin med stabil internettforbindelse, hodetelefoner, og et stille arbeidsområde.

Det beste med en slik jobb er fleksibiliteten den gir. Du kan jobbe for flere selskaper samtidig og tilpasse arbeidstiden etter dine behov.

Hvordan ChatJobb tilbyr hjemmebasert chat-arbeid

Hos Chat Jobb fokuserer vi på å rekruttere personer som ønsker å jobbe hjemmefra som chatagenter eller chatoperatører. Våre kunder driver online fantasy chat-plattformer, og vi ser på våre ansatte som ryggraden i organisasjonen.

Som chatagent eller chatoperatør vil du:

  • Være 100 % anonym (bare tekst, ingen tale eller video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av arbeidsmengde
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i jobben vi har å tilby? Ja, jeg vil søke nå!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester