Skrivejobb hjemmefra

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Skrivejobb hjemmefra

Tjen gode penger med en skrivejobb hjemmefra

Enten du er ute etter en fast inntekt og hovedjobb, eller kanskje bare noe du kan gjøre deltid, så er en skrivejobb hjemmefra en flott mulighet som gir både mye fleksibilitet og muligheter for å tjene gode penger fra din egen stue. Ved å jobbe hjemmefra kan du ha en helt annen livsstil enn når du er fanget på kontor i en 9-4 jobb med alle de begrensninger det medfører.

En stor fordel med skrivejobber du kan gjøre hjemmefra er at du slipper å ha en sjef som henger over deg og som følger med på hva du gjør! Her har du mulighet til å legge opp dagene selv og bestemme helt selv når du vil jobbe og hvor mye du vil jobbe. En jobb hjemmefra gir mange muligheter – og her skal vi se på noen av dem!

Klar til å søke allerede? Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke på en skrivejobb hos oss.

Jobb så mye du vil

En skrivejobb hjemmefra kan fint kombineres med skole eller annen jobb, dersom du er ute etter en fin ekstrainntekt! En skrivejobb gir ofte mulighet til å bestemme selv hvor mye du ønsker å jobbe, det vil si at du kan jobbe et par timer per dag eller et par timer per uke kombinert med annen jobb eller skole, eller du kan faktisk også ha det som en fulltidsjobb.

I tillegg kan du i perioder jobbe mye ekstra dersom det er noe spesielt du sparer til eller ønsker å kjøpe deg. En skrivejobb hjemmefra gir ofte en fleksibilitet du bare kan drømme om i andre yrker. Her kan du faktisk bestemme selv hvor mye du vil tjene, basert på hvor mye tid du setter av til jobb, og hvor mye kapasitet du har!

Hva kan jeg jobbe med om jeg vil ha en skrivejobb?

Dersom du er kreativ og er ute etter en morsom jobb og nye utfordringer så er skrivejobb hjemmefra absolutt verdt å vurdere. Det finnes flere typer skrivejobber som kan være aktuelle.  Kanskje vil du jobbe innen PR og reklame? Frilanssider gir en fin oversikt over ledige jobber innen både PR og reklame. Dersom du er glad i språk eller kan flere språk kan du også vurdere å jobbe med oversettelser. Dersom du ikke ønsker å søke rundt på forskjellige frilansjobber kan du jobbe som chatmoderator. Det er både lett og morsomt, og byr på nye erfaringer!

Mulighetene er mange og det finnes en rekke morsomme og interessante skrivejobber du kan gjøre hjemmefra. Som regel kreves liten eller ingen erfaring, noe som gjør slike jobber ekstra interessante for mange!

En skrivejobb lar deg utforske kreativiteten din og kan gi deg mange spennende og nye utfordringer.

Legg opp dagene dine helt selv

Når du har en skrivejobb du kan utføre hjemmefra så har du en enorm frihet til å legge opp dagene slik du selv vil. Du kan jobbe sent og sove lenge på morgen, eller du kan stå tidlig opp og bli raskt ferdig med dagens oppdrag slik at du kan nyte resten av dagen.  Her slipper du å tenke på faste arbeidstider og du har frihet til å velge selv. Det betyr også at du slipper å si nei til å være med på ting fordi du må jobbe eller fordi du ikke får fri. Her kan enkelt jobbe når du vil og sette opp dagene dine akkurat slik det passer best for deg.

En annen stor fordel med skrivejobber er at de kan utføres fra hvor som helst. I tillegg til å jobbe hjemmefra, hvorfor ikke ta med deg jobben ut i parken på varme sommerdager? Eller hva med å ta med deg laptop og jobbe på ferie? Så lenge du har pc eller laptop og god internetttilgang kan du fint få en grei inntekt selv om du nyter sommervarmen eller kanskje nyter dagene på hyttetur i fjellheimen?

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Se verden!

En skrivejobb kan også være perfekt dersom du liker å reise og se nye steder!

Har du en jobb du kan utføre hjemmefra så har du også muligheter til lengre reiser eller å bo andre steder i perioder uten å bekymre deg for å be om fri.

Stadig flere velger å ta et år i utlandet for å få nye impulser og opplevelser, og dersom du har en jobb du kan gjøre hjemmefra så har du også muligheten til å ta med deg din norske jobb til utlandet noe som gir deg en fin trygghet og en fast inntekt.

Hva slags jobb vi tilbyr

Vi rekrutterer personer som ønsker å jobbe som chatoperatør. I praksis betyr det at du jobber som chatoperatør på en av våre kunders nettsider. Her jobber du med chat og din anonymitet og sikkerhet er i fokus hos oss.

Chatoperatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag ved å gi de en mer meningsfylt hverdag gjennom samtale med deg. Du  opererer som en anonym fiktiv karakter som snakker med folk om alt fra hva de gjorde i dag til fantasier og mer eksplisitt innhold. Du må ha et åpent sinn til å snakke om nye emner.

Som chatoperatør hos oss vil du:

 • Være 100% anonym (vi opererer kun via meldinger, og under ingen omstendighet via video eller stemme-baserte verktøy)
 • Jobbe selvstendig, med full fleksibilitet rundt din egen arbeidshverdag
 • Tjen mer etter hvor mye du jobber
 • Få en god og grundig opplæring med egen mentor
 • Hjelpe mennesker som trenger noen å snakke med
 • Få lønn hver uke (under forutsetning av at du dekker minstekravet)

Hva trenger du for å kunne jobbe med chat hjemmefra?

 • Egen stasjonær eller bærbar datamaskin
 • En god internettforbindelse

Dette er midler de aller fleste allerede har da vi alle beveger oss mer og mer mot et digitalt samfunn. I tillegg til egen pc og internett for å kunne jobbe med en online chat jobb må du ha egenskaper som:

 • Fantasi
 • Motivasjon
 • Struktur
 • God skriftlig fremføring

Søk i dag! Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke på en skrivejobb hos oss.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester