Tjen ekstra som uføretrygdet

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Tjen ekstra som uføretrygdet

Som uføretrygdet kan man ta seg en liten jobb ved siden av og tjene litt ekstra!

Som uføretrygdet har man som oftest ikke så mye å rutte meg og det kan være veldig greit å ha en liten biinntekt på helt lovlig vis. 

Dersom du er uføretrygdet kan du tjene inntil 0.4 G som utgjør 44.590 kroner. Grunnbeløpet på 1 g er 111.447 kroner pr 1 Mai 2022. Dette kan du tjene pr år uten at du får reduksjon av uføretrygden! 

Det er faktisk så mye som 1 av 10 som er uføretrygdet i Norge og mange vet ikke at de faktisk kan tjene noe utenom. 

Det er jo en veldig grei måte å tjene penger på f.eks ved å skrive på nettet, som f.eks chat operatør som er en enkel og grei jobb! 

Skattemessig ordner man dette med arbeidsgiver og NAV fikser dette på en enkel og grei måte. 

Å kunne tjene litt ekstra er veldig greit og givende og samtidig føler man at man faktisk kan tjene egne penger selv om man er uføretrygdet. 

Det å jobbe hjemmefra i det tempoet du vil og ta så masse pauser du vil er ganske enkelt og man føler seg jo litt mer tilpass.

Start i dag du også og tjene noe ekstra

Jeg kan anbefale på det varmeste å jobbe som chat operatør. Det er en grei jobb som alle kan klare og det er en super ekstra inntekt så man får litt ekstra å kose seg med, betale regninger med, eller bare legge til sides og spare til “trange tider” 

Folk er uføretrygdet av ulike grunner og de aller fleste som er på trygd har ikke all verden. Derfor er det helt genialt at man kan ha en liten jobb ved siden av. 

Både pengemessig og det at man føler at man får gjort noe og tjent egne penger som man gjorde før man ble uføretrygdet!

Enten du vil jobbe noen timer i uken og få noen tusenlapper ekstra, eller om du vil jobbe flere timer hver dag og tjene titusener ekstra – her bestemmer du helt selv! Søk i dag! Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke på en ekstrajobb hos oss.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester