Jobb hjemmefra for kvinner

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra for kvinner

Fordeler med å jobbe hjemmefra for kvinner

Et økt antall kvinner har byttet til jobber de kan gjøre hjemmefra som et alternativ til tradisjonelle jobber de siste årene. Det har åpnet en stor mulighet for kvinner som ønsker å jobbe hjemmefra. Alt du trenger er internett-tilkobling og en laptop, og de er klare. Men hva vil det si å jobbe hjemmefra som kvinne?

Er det reelle muligheter for deg som kvinne å tjene godt?

Hvor mange jobber hjemmefra?

Du har sikkert hørt om begrepene “jobbe hjemmefra” og “eksternt arbeid” som blir kastet rundt av venner eller kolleger, spesielt under pandemien. Disse vilkårene refererer til muligheter som lar arbeidere gjøre jobbene sine hjemmefra eller andre behagelige plasser, for eksempel en restaurant, eller kafe i stedet for et tradisjonelt kontor.

Selv om eksterne jobber har eksistert i over et tiår nå, har de blitt trendy under pandemien fordi folk flest ikke har hatt tilgang til kontorene sine. Bedrifter har måttet finne nye måter å jobbe på, noe som førte til en økning i muligheter for arbeid hjemmefra.

Det kom frem i en studie gjort av ODA at hele 70% av de som byttet til hjemmekontor under pandemien ønsker å fortsette. Dette tallet forventes å være like høyt i årene som kommer fordi bedrifter har innsett fordelene ved å ha ansatte eksternt.

Det som er fantastisk med å jobbe hjemmefra er muligheten for kvinner til å redefinere karrierene sine og oppnå mer frihet. Eksterne jobber lar kvinner vokse i karrieren fleksibelt uten begrensningene til konvensjonell bedriftsdynamikk. Det har ført til at mange flere kvinner benytter seg av disse mulighetene til å jobbe hjemmefra enn menn. Og selv om det er utfordrende, spesielt for de med barn, er det gunstig og gir mestringsfølelse.

For hvem er det å jobbe hjemmefra gunstig?

Siden enhver oppgave som gjøres på en datamaskin (PC) eller internett, kan praktisk talt alle jobbe hjemmefra. Det er tusenvis om ikke millioner av muligheter for alle som ønsker å jobbe hjemmefra. Derfor er det ubegrenset med jobber man kan gjøre hjemmefra for mødre, for eksempel:

 • Artikkelskriving
 • Transkribere
 • Digital markedsføring
 • Dataregistrering 
 • Chat operatør jobber, blant annet

Disse jobbene kan være nyttig for deg som ikke krever erfaring, og du er en hjemmeværende mor. Du vil få sjansen til å bestemme din egen timeplan og tjene så mye du selv ønsker, avhengig av hvor mye arbeid du kan håndtere. Alt dette uten å måtte forlate hjemmet.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordeler med å jobbe hjemmefra for kvinner

Arbeid hjemmefra for kvinner kommer med både fordeler og ulemper. Totalt sett er det de som står på som tjener best på å ha hjemmekontor. Noen fordeler med disse jobbene inkluderer:

Fleksibilitet

Å jobbe hjemmefra gir deg fleksibiliteten til å bestemme din egen timeplan. Den lar deg definere arbeidstid og antall prosjekter du kan håndtere i løpet av en bestemt dag. Derfor står du fritt til å ta en tur til butikken, kjøre og plukke barna på skolen, eller delta på sosiale sammenkomster. Det eneste kravet er at du leverer prosjekter før fristen. Og du slipper sjefer som skal bestemme hvor og når du bør jobbe. Du står fritt til å planlegge din egen dag.

Lar deg kutte ned på utgiftene

Siden du jobber hjemmefra, trenger du ikke å bekymre deg for pendling til og fra jobb hver dag. Derfor trenger du ikke å sette av penger til bensin eller betale for offentlig transport. Du trenger heller ikke å bruke tusenvis av kroner på å handle arbeidsklær, du kan gjøre jobben i pysjen! Ikke bare tjener kvinner som jobber hjemmefra godt, men de kan også kutte ned på utgifter.

Minimerer distraksjoner

På et normalt kontor med mye mennesker rundt deg, er det lett å bli distrahert fra viktige oppgaver. Ved å jobbe hjemmefra kan du enkelt unnslippe disse distraksjonene og fokusere på arbeidet. Bare husk å skru av notifikasjoner på mobilen, og andre enheter for optimal fokus uten distraksjoner. 

Ulemper ved å jobbe hjemmefra for kvinner inkluderer:

 • Mange distraksjoner fra barn, familiemedlemmer, sosiale medier og internett
 • Dyre prosjektstyrings- og organisasjonsverktøy (PC for eksempel)
 • Reduserer sosial kontakt som kan medføre stress og depresjon (tips: jobb fra din favorittkafe 1-2 ganger i uken)

Kvinner som jobber hjemmefra opplever generelt mer fleksibilitet, frihet og kontroll over sitt eget arbeidsliv. Mange av jobbene kan gjøres uten særlig erfaring, og bedrifter har innsett fordelene ved å jobbe eksternt. 

Hvordan Chat Jobb tilbyr eksternt arbeid for kvinner

Hos Chat Jobb rekrutterer vi alle som ønsker å jobbe som chat operatører. Våre kunder driver online fantasy chat-platformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Chat operatørene deres hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag til å få en mer meningsfull hverdag ved å uttrykke seg på nettet med anonyme fantasifigurer.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige eksterne chat operatører for teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du sender, og du blir betalt ukentlig. 

Du vil chatte om alt fra hverdagen, som sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chat operatør vil du:

 • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
 • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
 • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
 • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i den eksterne jobben vi har å tilby? Lær mer ved å fylle ut søknaden her. Vi vil sende deg mer informasjon på epost. Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester