Chattejobb – Mer frihet med en chatbasert jobb

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Chattejobb – Mer frihet med en chatbasert jobb

 

En chattejobb vil gi deg ubegrenset fleksibilitet og mange muligheter

Har du også kjent på ergrelse og irritasjon over å ikke få hverdagen til å gå opp tidsmessig? For de aller fleste går det i ett fra morgenen til kveld, rushtrafikk og press fra sjefen er blitt såpass normalisert at vi ikke tenker over det. Drømmen om å kunne jobbe fra hvor enn du ønsker har definitivt blitt sterkere for mange, særlig etter de siste årene med pålagt hjemmekontor. Og en fersk undersøkelse fra NHO viser at folk flest ønsker å fortsette med hjemmekontor selv etter pandemien.

Fremtidens arbeidsplass over internett er her for å bli, så hvorfor ikke bytte ut ditt normale hverdagsstress til fordel for å kunne jobbe fra hvor som helst i verden?

Klar til å søke allerede? Klikk her for å søke på en chatbasert jobb! Eller les videre.
En chatbasert jobb gir rom for å kunne forme din egen arbeidshverdag slik at du kan tilpasse livet ditt ut ifra dine egne forutsetninger og ønsker. Vi er alle forskjellige med ulike døgnrytmer og en særegen livssituasjon, det kan derfor vært mildt sagt utfordrende å finne en jobb som lar deg bestemme arbeidstiden din selv.

Dersom du arbeider med chatting, vil du stå helt fritt til å kunne ta kontroll over din tid og tjene penger når du har mest kapasitet. Hos oss kan du jobbe til alle døgnets tider – akkurat når du føler for det.
Vi er mest opptatt av at du liker å chatte med andre, og at du er komfortabel med å bruke pc eller mobilen som et arbeidsredskap. Ingen dag er like, så du er garantert mye variasjon og spennende samtaler med mennesker – helt sikkert og anonymt.

Hva trenger du for å kunne utføre en chatbasert jobb? 

En chatbasert jobb betyr at det kun trengs tilgang på en stabil internettlinje og pc, du står i tillegg fritt til å bruke mobiltelefonen din om det heller skulle være ønskelig. Vi garanterer for din anonymitet, vær derfor helt trygg på at ingen får vite ditt egentlige navn. Jobben hos oss er kun skriftlig, du trenger derfor ikke bekymre deg over krav om å måtte skru på kameraet og vise deg frem som hos andre selskaper. Med andre ord så kan du om så sitte i pysjen og arbeide med chatting, det er helt opp til deg selv.

Dersom du er i tvil på om en chattejobb passer deg, ta sjansen og søk uansett. Vi svarer på dine spørsmål helt uforpliktende. Du vil gå gjennom en grundig opplæring og bli veiledet av din personlige mentor underveis. Det viktigste er at du liker å chatte med andre mennesker og synes jobben er morsom. Etter endt opplæring kan du raskt sette i gang med å chatte, du vil bli fulgt opp tett i tiden etter og har tilgang på å kunne spørre om hjelp døgnet rundt. Våre mentorer er erfarne og vil hjelpe deg med alle spørsmål som kan dukke opp.

Vi har en absolutt 18 års grense for våre chat operatører, du vil derfor bli bedt om å verifisere din ID før du kan begynne opplæring. Alle under 18 år som søker vil bli avvist, men ønskes velkommen igjen når de blir myndig.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Vi kan blant annet tilby deg dette:

  • Garantert lønn på konto ukentlig, på denne måten slipper du å vente en hel måned mellom hver utbetaling. Dette er utrolig praktisk de gangene du trenger litt ekstra lønn, våre mentorer hjelper deg gjerne med å utarbeide ukesmål slik at du kan strekke deg litt lengre uken før.
  • Total frihet med arbeidstid, du trenger med andre ord ikke stå på ønsketurnuser for sommerferien lengre. Det er ditt liv – du har fullstendig kontroll over hvor du ønsker å jobbe fra. Hvorfor ikke dra på ferie når du enn måtte ønske å kose deg med å chatte fra stranden?
  • Et strengt personvern i forhold til identitet og anonymitet, ingen av chat operatør kollegaene dine ser navn eller andre private detaljer. Jobben utføres kun skriftlig uten kamera eller lydopptak.
  • Opplæring og tett oppfølging med din egen mentor som gir deg tips og råd underveis, på denne måten utvikler du et sterkt grunnlag for å kunne utføre chatjobben best mulig. Det er en enorm trygghet i å kunne søke hjelp døgnet rundt, vi er her for å hjelpe deg.

Ta kontroll over din egen arbeidssituasjon og bestem selv hvilke tider du ønsker å jobbe på, både morgenfugler og nattugler er velkommen hos oss. Kom i gang på kort tid, opplæring er estimert til å ta et par timer. Du kan deretter gå rett i jobb og se frem til lønningen som kommer kort tid etter. Hva kan være bedre enn det?

Klikk her for å søke nå og kom raskt igang! Vi gleder oss til å ta imot din søknad.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester