Hvordan er chat operatør opplæring med coach?

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hvordan er chat operatør opplæring med coach?

Hvordan ser chat operatør opplæring ut?

Det første steget mot å bli en chat operatør er selve opplæringen. Den består av en del spørsmål og videoer av hvordan man gjør tingene, logger og skriver.

Da får man tilsendt litt forskjellige spørsmål man da svarer på og så blir man guidet underveis. Har man spørsmål kan man ta kontakt med coach og få veiledning.

Man får også bilder som viser hvordan, og spørsmål om hva akkurat DU ville svart og lignende. Her kan man bruke så lang tid man vil og ta seg god tid, gå tilbake og prøve litt før man er i mål.

Selve opplæringen tar ikke mer enn omlag 2 timer.

Beate (35) fra Ås, har kommet med sine tanker om selve opplæringen for å bli chat operatør:

“Jeg opplevde opplæringen som grundig og lærerik. Jeg hadde så klart en del spørsmål underveis som jeg lurte på og fikk råd og vink som gjorde meg trygg. Og selv etter opplæring, om man skulle vakle litt og lure kan man alltid ta kontakt med coach og få de rette svar!”

“Jeg selv tok mye kontakt med coach i starten og ble fort veldig flink til det jeg gjorde og ikke minst så gjorde jeg tingene rett. Og om man skulle feile? Ja, det er bare naturlig og helt lov det også.”

“Det hele er svært enkelt når man kommer inn i det. Det er helt naturlig for oss alle og bli usikker på nye ting. Men coachene viser vei og du kan være trygg på at du også klarer dette!”

“Når man har gjennomgått opplæringen med videoer, spørsmål og bilder så er man utlært og man sender da en melding til “ din coach” som da gir deg klarsignal til å starte!”

“For meg var opplæringen en positiv opplevelse.”

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles
chat operatør opplæring og trening

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hos Chat Jobb rekrutterer vi alle som ønsker å jobbe som chat operatører. Våre kunder driver online fantasy chat-platformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Våre chat operatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag til å få en mer meningsfull hverdag ved å uttrykke seg på nettet med anonyme fantasifigurer.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige eksterne chat operatører for teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du sender, og du blir betalt ukentlig.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, som sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chat operatør vil du:

  • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Er du klar for å jobbe som chat operatør? Søk i dag!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester