Jobb hjemmefra som student

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra som student

Jobb hjemmefra som student og tjen godt

Det er mange forskjellige måter å tjene penger på mens du studerer. Å jobbe online og hjemmefra er en fin måte å supplementere inntekten din mens du studerer. Hvis du går på universitet, vil du enkelt kunne finne skrivejobber hjemmefra som student. Selv uten erfaring, bør det være mulig å få en slik jobb uavhengig av bakgrunn, utdanning eller hvor du er bosatt – alt kan gjøres på nett.

Hvorfor passer en jobb hjemmefra så bra med studier?

Det som er bra med å jobbe hjemmefra, er at du kan jobbe når som helst på dagen eller natten, så du kan planlegge din egen timeplan. Dette er gode nyheter for studenter, fordi du kan bruke tiden din godt til å studere, men fortsatt tjene godt hver uke og måned for å betale for bolig og ting du liker eller ønsker å gjøre. Eller hva med å tjene nok til å betale for de dyre strømregningene nå om dagen? Studenter sliter med å betale strømregningene sine, noe som ble rapportert av NRK.

Grunnleggende krav til skrivejobber for studenter

En av de mest populære eksterne jobbene for studenter er skriving. Studenter er gode kandidater for slike jobber, fordi arbeidet normalt sett er deltid. Det gir deg mer tid til å studere, og henge med venner. Ifølge FriFagBevegelse.no, har 67 prosent av alle norske studenter en jobb ved siden av. Selv om nettbaserte skrivejobber er ideelt for studenter, er det noen krav du må oppfylle.

  • Du må være dyktig til å skrive, og skrivehastighet på 50 ord per minutt bør være minimumsmålet.
  • Du bør også overholde tidsfrister, og bruke timene godt for å tjene gode penger.
  • Du må kunne gi nøyaktige svar på alle slags spørsmål. Dette er spesielt nyttig når skrivejobben din har med kundeservice å gjøre.
    Det vil hjelpe deg å være på tå og sende ut raske og presise responser når det trengs. 
  • Du må ha grunnleggende kunnskap om grammatikk og stavemåte. Dette er en av de viktigste kravene for online skrivejobber for studenter.

De fleste online jobber krever at du har engelsk som morsmål, men det er også muligheter for de som kan snakke flere språk. For eksempel hvis du du har norsk som morsmål, og kan skrive flytende norsk. 

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordeler med å jobbe hjemmefra som student

Det er også flere fordeler med å jobbe hjemmefra. Her er noen av de mest populære jobbene:

Fleksibilitet

Den største fordelen er fleksibiliteten. Du kan tjene penger mens du er hjemme eller fra kafe, slik at du ikke trenger å bekymre deg for mangel på oppmøteplikt på skolen eller universitetet. Du kan møte opp som normalt på skolen, og jobbe mens du er hjemme. 

Spar penger og tid

Å jobbe hjemmefra gjør at du kan jobbe i ditt eget miljø uten å måtte pendle i timevis hver dag. Dette sparer deg for mye penger og tid som du vanligvis ville brukt på klær for kontoret, drivstoff, vedlikehold av bil, parkering, eller offentlig transport. Anslagsvis kan man spare opp mot 40 000 kr per år ved å ha en jobb man kan gjøre hjemmefra.

Lag din egen timeplan

Du kan jobbe når du vil uten å måtte bekymre deg for å ta litt fri eller gå glipp av jobb på grunn av ferie eller helg, så lenge du overholder tidsfrister for oppgavene dine. Det er mye lettere å ta pauser hvis du trenger dem når du ikke har en sjef som ser deg over skulderen.

Jobb i komfortable klær

Selv om det kan ta litt tilvenning å ikke måtte møte opp på arbeidsplassen hver dag, vil du definitivt merke hvor komfortabelt det er å ha på seg hva som helst mens man jobber. Bruk de klærne du føler deg mest komfortabel i.

Færre forstyrrelser

Å jobbe for et selskap som lar ansatte jobbe hjemmefra gjør at man opplever færre forstyrrelser mens man jobber. Man slipper distraksjonene på arbeidsplassen fra ansatte som prater om helgeplaner eller annet. Du vil kunne styre ditt eget arbeidsområde som du kan holde rent og pent, og uten for støy fra kolleger. 

Hvordan Chat Jobb kan gi studenter arbeid hjemmefra

Hos Chat Jobb rekrutterer vi folk som ønsker å jobbe som chat operatører. Våre kunder driver online fantasi chat-platformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Operatørene deres som jobber med chat hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag til en mer meningsfull hverdag ved å uttrykke seg på nettet med anonyme fantasifigurer.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige eksterne chat operatører for å bli med på teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Perfekt for studenter, og inntekten er basert på hvor mange meldinger du håndterer.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, som sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chat operatør vil du:

  • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i å jobbe som chat operatør hjemmefra? Søk i dag ved å fylle ut søknaden her.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester