Kundeservice: Jobb hjemmefra

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Kundeservice: Jobb hjemmefra

 

Fremtidens kundeservice: Jobb hjemmefra

Verden er i rask utvikling, og teknologi er en viktig del av menneskers hverdag. Ny teknologi gir nye muligheter! Det har lenge vært en trend at arbeidsgivere ønsker å gi ansatte mer fleksibilitet og flere muligheter til å jobbe hjemmefra. Denne trenden har såklart skutt fart etter et par år med pandemi og hjemmekontor for de fleste. Denne perioden har også ført til en enorm utvikling innen verktøy og teknologi for hjemmearbeid. Flere arbeidsgivere tilrettelegger nå for mer bruk av  hjemmekontor også etter pandemien.

Enkelte yrker er det vanskelig å praktisere fra hjemmekontor; fabrikk og produksjon, håndverkere, helse og omsorg osv. Noen jobber er derimot som skapt for hjemmekontor, og her finner vi blant annet salg og kundeservice. Jobber innen salg og kundeservice kan ofte utføres kun ved hjelp av laptop og telefon, og de egner seg derfor utmerket for deg som ønsker å jobbe hjemmefra.

Klar til å søke allerede? Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke på en kundeservice jobb hjemmefra hos oss.

Hvorfor jobbe hjemmefra?

I stedet for å sitte i store kontorlandskaper eller callcenter omgitt av bråk og støy og andre mennesker, så er det behagelig å kunne logge seg på nett og utføre arbeid hjemmefra. Ikke bare kan du jobbe hjemmefra men du har også muligheten til å ta med deg jobben dit du vil!
Undersøkelser viser at jobbing hjemmefra ofte fører til mer produktivitet og effektivitet. Det er positivt både for bedriftene og for de ansatte. Dersom man jobber mer effektivt kan man også få mer fritid og man kan jobbe kortere dager.

For bedriftene er det flere positive effekter av hjemmekontor, et behov for mindre og mer fleksible kontorer er en viktig faktor. Å tilby ansatte mer fleksibilitet og mer muligheter for individuelle løsninger fører også til mer lojale ansatte og et bedre arbeidsmiljø.

Utfordringer med å jobbe hjemmefra

Det kan være utfordrende for mange å få en struktur på arbeidsdagen når man ikke har en kontorplass å dra til. Det kan ta tid å venne seg til at man er på jobb selv om man sitter hjemme. Det kan også være utfordrende å få optimale arbeidsforhold dersom du bor med andre eller har barn hjemme. Erfaring viser at dette derimot er ting som fort går seg til når man starter med arbeid hjemmefra.

Fremtidens arbeidsliv

Teknologisk utvikling skjer raskt og ny teknologi fører til store endringer i arbeidslivet. OECD mener at 40% av norske jobber vil forsvinne som følge av ny teknologi og automatisering. Spesielt utsatt er jobber innen produksjon og fremstilling der opptil 60% av jobbene kan forsvinne. Innen varehandel kan halvparten av jobbene forsvinne innen de neste 20 årene. Netthandel og selvbetjeningsløsninger vil overta for dagens butikkmedarbeidere.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hvordan vil ny teknologi påvirke jobber innen kundeservice?

Vi kan allerede se hvordan chatbots og kunstig intelligens får en stadig viktigere rolle innen kundeservice. Det gir selskaper mulighet til å kunne tilby enkel hjelp og service utenom arbeidstiden og uten å ha døgnbemannet kundeservice. Men menneskelig kontakt kan aldri bli fullt ut erstattet med teknologi når det kommer til kundeservice, så jobber innen kundeservice vil aldri helt forsvinne. Komplekse problemer krever personlig kundeservice og kan ikke løses av chatbots. Kundelojalitet bygges også opp med god og personlig service.

Fremtiden vil derfor være avhengig av en god kombinasjon av kunstig intelligens/chatbots og mennesker som jobber med kundeservice, og som kan gi personlig service. Det vil gi en effektiv og stabil kundeservice og samtidig gi reduserte kostnader. Det vil også føre til behov for færre ansatte og mer fleksible løsninger.

Individuelle løsninger

En undersøkelse fra MGI viser at rundt en fjerdedel av den globale arbeidsstyrken kunne tenke seg å jobbe det meste av arbeidstiden utenfor kontoret. En rekke bedrifter har valgt å tilby hybridløsninger der man jobber noen dager på kontoret og noen dager hjemmefra, andre bedrifter søker spesifikt etter ansatte som kan jobbe hjemmefra når de utlyser nye stillinger.

Dette ser man spesielt når det gjelder yrker innen kundeservice og salg. Er det noe vi har lært de siste par årene så er det at man kan jobbe effektivt sammen uten at man befinner seg på samme kontor. Det finnes en rekke gode verktøy for å samarbeide virtuelt.

Den store fordelen her er at det åpner opp for individuelle løsninger, enten du ønsker å jobbe fra kontor eller hjemmefra så finnes det mange muligheter og alternativer!

Kundeservice jobb hjemmefra vi tilbyr

Vi rekrutterer personer som ønsker å jobbe med kundeservice hjemmefra. I praksis betyr det at du jobber som chatoperatør på en av våre kunders nettsider. Her jobber du med chat og din anonymitet og sikkerhet er i fokus hos oss.

Chatoperatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag ved å gi de en mer meningsfylt hverdag gjennom samtale med deg. Du  opererer som en anonym fiktiv karakter som snakker med folk om alt fra hva de gjorde i dag til fantasier og mer eksplisitt innhold. Du må ha et åpent sinn til å snakke om nye emner.

Som chatoperatør hos oss vil du:

 • Være 100% anonym (vi opererer kun via meldinger, og under ingen omstendighet via video eller stemme-baserte verktøy)
 • Jobbe selvstendig, med full fleksibilitet rundt din egen arbeidshverdag
 • Tjen mer etter hvor mye du jobber
 • Få en god og grundig opplæring med egen mentor
 • Hjelpe mennesker som trenger noen å snakke med
 • Få lønn hver uke (under forutsetning av at du dekker minstekravet)

Hva trenger du for å kunne jobbe med kundeservice hjemmefra?

 • Egen stasjonær eller bærbar datamaskin
 • En god internettforbindelse

Dette er midler de aller fleste allerede har da vi alle beveger oss mer og mer mot et digitalt samfunn. I tillegg til egen pc og internett for å kunne jobbe med en online chat jobb må du ha egenskaper som:

 • Fantasi
 • Motivasjon
 • Struktur
 • God skriftlig fremføring

Søk i dag! Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke på en kundeservice jobb hjemmefra hos oss.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester