Fjernjobb som chatagent

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Fjernjobb som chatagent

En fjernjobb som chatagent hjemmefra

Lei av at sjefen stresser deg med pålagt overtid? Bli heller en chatagent som jobber hjemmefra!

Vi har alle vært i samme situasjon der hverdagen blir et evig jag etter å fysisk rekke over alle gjøremål. Dagen begynner med rushtrafikk, og fortsetter over mange timer med å løpe fra møte til møte. Kan hende du har en sjef som krever overtid titt og ofte, noe som kan medføre at du blir forsinket til private gjøremål resten av dagen.

Mange har tenkt tanken om å endre situasjonen sin før deg, nå har du også mulighet til å gjøre det samme. Legg fra deg tradisjonell jobb som du kjenner det, og jobb heller hjemmefra som chatagent. Her velger du din egen arbeidstid etter din døgnrytme, og kan jobbe akkurat så mye du selv velger til enhver tid. 

Fremtiden er definitivt i endring, særlig måten vi velger å skape vår egen inntekt. Du har sikkert sett selv at fler og fler velger bort de tradisjonelle arbeidsplassene til fordel for å basere sin inntekt på fjernjobbing. Det har unektelig mange fordeler, og en av dem er at du ikke trenger å stresse til jobb. Dropp heller rushtrafikken, lag en god kopp med kaffe og sett deg godt til rette foran pc’en din.

Ta deg strukturerte pauser når du måtte ønske, og fordel arbeidsmengden utover dagen slik du ønsker. Med en fjernjobb som chatagent skaper du din egen arbeidstid – akkurat slik det passer deg og din livssituasjon best. 

Ved å jobbe som en virtuell chatagent kler du på deg en rolle som en fiktiv karakter, og chatter med alle mulige slags kunder. Her kan du utfolde deg og virkelig bruke fantasien din – helt anonymt. Vi hjelper deg hele veien, og gir deg en grundig opplæring før du blir godkjent til å jobbe som en online chatagent. Du står deretter fritt til å kunne sette i gang med din nye jobb umiddelbart akkurat der du er. 

Du tenker kanskje at en chatagent stilling ikke passer din erfaring eller er noe for deg, selv om du er egentlig litt nysgjerrig på hvordan det hele fungerer? Her syntes vi at dine viktigste kvaliteter er nettopp nysgjerrighet og evnen til å ha det gøy, dette mens du chatter med kunder om alle temaer. Vi hjelper deg uansett til å bli trygg i din virtuelle rolle når du jobber hjemmefra som chatagent. 

Når du jobber som en online chatagent, så krever vi kun at du har en PC og en stabil internettlinje tilgjengelig. Det spiller derfor ingen rolle hvor i verden du har lyst til å jobbe fra heller, enten det måtte være komfortabelt i sofaen eller fra en strand på andre siden av jorden.

Aldersgrensen for en chatagent stilling er uten unntak 18 år, du vil ikke bli vurdert til jobben dersom du ikke er myndig. Du vil bli bedt om å verifisere deg ved å vise legitimasjon, dette for å sikre at ingen mindreårige personer blir ansatt. 

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordelene ved en chatagent stilling hos oss

Ved å jobbe hos oss får du disse fordelene: 

  • Fullstendig anonymitet ovenfor både kundene og andre operatører. Jobben som chatoperatør baserer seg på kun skriftlig kommunikasjon, vi vil aldri be deg om å avsløre din identitet eller at du skal vise deg på kamera som andre arbeidsplasser kan kreve
  • Ukentlig lønn rett inn på konto, noe som er utrolig praktisk i stedet for å måtte vente en hel måned på neste lønning. Du kan da legge inn ekstra innsats der du trenger høyere lønn påfølgende uke, og planlegge økonomien rundt dine ukemål.
  • Fleksibilitet og full kontroll over din egen arbeidsplass og lønn. Du skaper dine egne resultater, og er med på å påvirke din egen lønn desto mer du jobber
  • En egen, personlig mentor som følger deg opp tett og hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter. I tillegg vil du ha tilgang på støtte og hjelp døgnet rundt av våre mentorer, du kan alltid spørre om råd dersom du har spørsmål. 
  • Ingen krav til å være stedbundet gjør at livet blir mye mer fleksibelt for deg. Her trenger du ikke søke om ferie eller vente på ønsketurnuser, hvorfor ikke bare ta laptopen med deg på ferie og tjen penger underveis? Så lenge du har internett er alt dette mulig.

Dersom du er nysgjerrig på om du kan passe til en fjernjobb som chatagent, så sitter en av våre dyktige mentorer klar til å besvare alle dine spørsmål.

Opplæringen er estimert til 1 – 2 timer, så søk nå og kom i gang med din nye, fleksible jobb allerede om kort tid! 

Søk ved å klikke her og fyll ut skjemaet.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester