Voksen chatjobb hvor du jobber som erotisk chatoperatør

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Voksen chatjobb hvor du jobber som erotisk chatoperatør

Er du nysgjerrig på å jobbe hjemmefra som en erotisk chatoperatør?

Det skjønner vi godt, for det å jobbe selvstendig som chatoperatør er en utrolig fleksibel jobb du kan utføre fra hvor som helst i verden. Det spiller ingen rolle når på dagen du ønsker å jobbe, hos oss kan du logge deg på til alle døgnets tider – akkurat når det passer deg best. Tanken på stress rundt rushtrafikk og pålagt overtid kan du bare legge fra deg. Hvorfor ikke bytte det ut med en mer behagelig hverdag tilpasset dine behov og ønsker? 

Det er mange årsaker til at du ikke kan ha, eller ønsker en normal dagjobb. Kanskje er du student eller ikke i stand til å jobbe til normale tider? Enkelte ønsker rett og slett bare kombinasjonen av å reise jorda rundt mens de tjener penger samtidig. Det spiller ingen rolle om du jobber hjemmefra eller fra en eksotisk strand, så lenge du har PC og tilgang til internett. Du har full frihet til å begynne arbeidsdagen tidlig på morgenen, eller sitte oppe hele natta dersom du skulle foretrekke dette. Valget er ditt! Her er noen tips for hjemmekontor hvis dette er noe som kan passe deg.

Det viktigste er at du har et ønske om en flørtende chatjobb og mennesker som trenger en liten flørt og spenning i hverdagen. Er du klar for å høre mer om hvordan du kan jobbe som en operatør hos oss, og dermed enkelt få den økonomiske friheten du ønsker?

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Spennende, erotisk chat for voksne mennesker

Alle voksne kjenner nok til den pirrende gleden av å ha fantasier og drømmer som gir oss mange gode stunder. Hvem elsker ikke en deilig flørt som kan krydre hverdagen? Vår chattetjeneste søker voksne operatører over 18 år som er trygg på å snakke med kunder om alt fra dagligdagse hendelser til mer erotiske emner med pikante temaer. Du vil i denne operatørstillingen tre inn i en rolle som en virtuell, fiktiv karakter som er der til glede for kunden. En erotisk chatjobb som denne gir kunden tilfredsstillelse over å kunne uttrykke seg overfor deg i trygge omgivelser. 

Årsakene til at mange velger å gå online for å benytte seg av en erotisk chattetjeneste kan være mange. For noen kan det være ensomhet eller lite nettverk, for andre er det et ønske om å dele sine innerste lyster anonymt med en som lytter. Alle har sine grunner til å velge oss og vi er der for å ta godt vare på kundene våre.

Dersom du er nysgjerrig på jobben, men usikker på om du er klar til å håndtere en flørtende chatjobb, så vil din mentor hjelpe deg på vei og gi deg ekstra veiledning. Sammen finner dere ut hvilke områder du eventuelt bør fokusere mest på å utvikle.

Kan jobben som erotisk chatoperatør passe deg?

Et absolutt krav vi setter til deg er at du er over 18 år. Dersom du i tillegg er frisinnet, fantasifull og glad i å komme i kontakt med andre, så er sjansen for at du vil trives godt i denne erotiske chatjobben stor. Du kan gjerne være flink til å skildre seksuelle fantasier, kanskje du synes det er gøy å ha en chatjobb hvor du kan flørte litt ekstra med andre mennesker? Det er helt klart en fordel om du er trygg nok på deg selv til å håndtere pikante fantasier, men du vil uansett få solid opplæring og finne deg hurtig til rette.

Grunnleggende egenskaper med PC er viktig, og du må være komfortabel med å bruke tastaturet når du jobber. Vi krever meget god kunnskap i norsk grammatikk, for å levere topp skriftlig kvalitet. Du vil gjennomgå en grundig opplæring og få en egen mentor, og denne personen vil veilede deg og svare på spørsmål du måtte ha. Det vil i tillegg alltid være noen tilgjengelig døgnet rundt for å svare på spørsmål og hjelpe deg når du er på jobb. I tiden etter opplæringen vil du få tett oppfølging, og på denne måten kan vi kvalitetssikre arbeidet ditt og sørge for at du trives på jobb.

Hva tilbyr vi? 

Vi tilbyr total frihet over din egen økonomiske inntjening og full disposisjon av din egen arbeidstid, dette uten krav til fast oppmøte på et kontor. Ditt personvern er viktig for oss, og din identitet i denne chatjobben er derfor fullstendig anonym overfor både kunder og andre operatører. Hos oss trenger du derfor ikke være redd for å måtte bruke verken kamera eller lyd når du jobber. 

Du er din egen sjef med full kontroll over din egen arbeidstid og inntekt. Jo mer du jobber, desto høyere satser per melding vil du få betalt. Utenom satsene vil du også ha mulighet til å øke lønnen med bonuser og tillegg for kveld/helg. Lønnen utbetales til din konto ukentlig, så lenge du er over minimumslønnen som kreves for utbetaling. 

Dersom du står på og ønsker et bredere felt av arbeidsoppgaver å jobbe med, så er dette absolutt mulig hos oss. Alt av målrettet arbeid og resultater er opp til deg, vi gleder oss til å ta imot din søknad. Søk her ved å fylle ut skjemaet. Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester