Jobb hjemmefra for introverte

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra for introverte

 

Jobber hjemmefra for introverte

Er du introvert, og særdeles lite glad i å omgåes pratsomme kollegaer på kontoret? Jobb heller hjemmefra der ingen vil forstyrre deg i arbeidstiden!

En introvert er en person som ofte føler seg mest komfortabel og energisk når de er alene eller i små grupper, og som kan finne sosiale situasjoner med mange mennesker utmattende

Har du også kjent på følelsen?

Er du en klassisk introvert som også har kjent på irritasjon av å bli forstyrret i arbeidstiden? Når sant skal sies, så er vi ikke kjent for å være de som må være sosial eller møte mennesker på jobben til enhver tid. Lite kan være mer forstyrrende enn å bli avbrutt midt i konsentrasjonen, særlig av en kollega som skal prate om vær og vind. Heldigvis finnes det en god løsning på disse irritasjonsfaktorene ved å heller gå over til jobber introverte kan utføre hjemmefra.

Hvorfor ikke jobbe som en chatagent via fjernarbeid? Bare å skru opp musikken på full guffe og sette mobilen på ikke forstyrr, her blir du garantert ikke forstyrret av kollegaer som skal småprate om trivielle saker.

Det finnes en rekke fordeler ved å jobbe utenfor kontoret der du selv måtte ønske, den aller største fordelen må nok være friheten i å kunne komme seg bort fra mennesker og støy, sette på seg øreklokker og glemme omverdenen mens du tjener penger. Ikke trenger du å ta hensyn til noen eller tenke på å dukke opp fysisk for å tilfredsstille sjefen din.

Hos oss kan du regelrett sette deg ned hvor enn du vil, enten det måtte være fra laptop eller pc. Det viktigste er at du har tilgang til en stabil internettlinje, hvor i verden du ellers måtte velge å jobbe fra legger ikke vi oss oppi. Fleksibelt, ikke sant? Det syntes vi!
Nå kan det være du setter spørsmålstegn ved om introverte passer til en såpass sosial jobb som å chatte med andre mennesker.

Vi har mange søkere som ønsker fjernarbeid som introverte kan passe godt inn i, og de aller fleste finner hurtig ut at de trives godt som chatoperatør. Bare det å jobbe utenfor kontoret der du selv ønsker gir en enorm personlig frihet. En av de aller beste fordelene som chatoperatør er nettopp at du som introvert kan fjernjobbe i ro og mak, i tillegg til at du tilpasser jobben etter din egen livssituasjon. Den aller beste? Ingen kollegaer i rommet som skal prikke deg på skulderen og forstyrre konsentrasjonen din!

Hva kan vi tilby deg som er introvert og vil jobbe hjemmefra? 

Hos oss kan du være sikker på at du får en grundig opplæring av en dyktig mentor du vil få tildelt. Opplæringen er estimert til å ta et par time, du kan deretter gå rett ut i jobb. Mentoren vil være din personlige coach som følger deg opp tett og kvalitet sikrer ditt arbeid. I tillegg har du tilgang på support døgnet rundt dersom det skulle dukke opp spørsmål underveis. Du vil med andre ord aldri stå midt på natten uten tilgang på hjelp.

Vi utbetaler lønn regelmessig hver eneste uke, dette er særlig gunstig med tanke på at du selv kan planlegge perioder du skulle måtte trenge ekstra lønn. Våre dyktige mentorer hjelper deg med å sette opp ukesmål slik at du får økt motivasjon og driv til å yte det lille ekstra. I tillegg er vår jobb du kan utføre online lagt opp til at du selv står for dine resultater. Du kan enkelt påvirke din egen sats per melding ved å høyne antall meldinger sendt per uke, lettere blir det vel ikke?

Ditt personvern er noe vi tar alvorlig, du kan derfor være sikker på at du er helt anonym på jobb og at andre operatører ikke har tilgang til dine personalia. Hos oss vil du aldri oppleve å bli bedt om å skru på verken mikrofon eller kamera, din anonymitet er derfor godt sikret.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Vi har kun ett absolutt krav til våre søkere

Med en jobb særlig introverte kan utføre hjemmefra står du fritt til å forme og disponere din egen dag, men vi har et absolutt krav til deg som søker. Vår nedre aldersgrense for å ansette nye operatører er uten unntak 18 år. Alle søkere under det vil bli avslått, men ønskes velkommen tilbake med en ny søknad når de er myndige. Du vil derfor bli bedt om å gjennomføre en ID verifisering før opplæring starter, dette av hensyn til både alder og lønn.

Vi er utrolig spent på å ta imot din søknad og bli bedre kjent med deg, her syntes vi alle mennesker uansett bakgrunn er spennende. Vi gir deg grundig opplæring og trygghet nok til å kunne tre inn som chatoperatør på egen hånd, dette etter veldig kort tid. Nå som du vet at jobben som agent passer alle – også introverte – ser vi frem til å høre fra akkurat deg!

Er du klar for jobb hjemmefra?  Søk i dag! Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester