Bli selvstendig freelancer innenfor chat

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Bli selvstendig freelancer innenfor chat

Ønsker du å jobbe selvstendig og være din egen sjef? Da er en fleksibel chatjobb som freelancer jobben for deg!

Kan hende du aldri har hørt om stillingen vi kan tilby deg, eller hva det innebærer å jobbe som selvstendig freelancer innenfor chat?  Prinsippet er ganske så enkelt, vi tilbyr muligheten til å jobbe når du selv ønsker det – fra hvor enn du måtte ønske.

Vi ser i økende grad at freelancere søker seg til oppdrag vi tilbyr som lett kan gjennomføres, dette uansett når på døgnet du selv ønsker å tjene penger. Dette medfører at du får en økt frihet i hverdagen, og står mye mer fritt til å kunne disponere din verdifulle tid som du selv ønsker. Ingenting er vel bedre enn dette?

En chatoperatør sin arbeidsoppgave er rett og slett å svare på meldinger fra kunder, og å ha hyggelige samtaler med dem. Du vil være fullstendig anonym, ingen andre operatører vil kunne se dine personalia. Vi vil aldri be deg om å skru på verken webkamera eller mikrofon, du kan derfor være trygg på at din anonymitet ivaretas og at vi fører en streng policy med tanke på å verne om deg som freelancer.

Fordelene med å bli selvstendig freelancer innenfor chat

De fleste av oss tenker som nevnt på å kunne disponere sin egen arbeidstid, og å tilpasse den til din døgnrytme og livssituasjon. Enkelte er morgenfugler, mens andre elsker å sitte oppe hele natten. Vi har trafikk hele døgnet og kunder som venter på svar, så mulighetene for å kunne jobbe når som helst på døgnet er store.

Med en chatjobb som freelancer står du i tillegg selv fritt til å påvirke din egen lønn, satsene per besvarte melding vil gå opp i takt med hvor mye du velger å jobbe. Det er også en enorm frihet for de fleste at en kan jobbe fra hvor enn man ønsker, du er da ikke bundet til å møte fysisk på møter og lignende.

Hvorfor ikke ligge i en hengekøye på stranda og jobbe derifra? Det er bare noen av godene selvstendige freelancere har.

chatjobb som freelancer

Hva trenger du av utstyr for å kunne ha en chatjobb som freelancer?

Du trenger ganske enkelt kun en laptop og en stabil internettforbindelse. Muligheten for å kun bruke mobilen er absolutt til stede, du kan med andre ord logge deg på og jobbe når du har ledig tid innimellom.

Kanskje du sitter på en buss eller har ledig tid mellom dagligdagse gjøremål? Hos oss trenger du ikke å tenke på at du må sitte pal fra 09 – 16, du kan her selv velge når du ønsker å jobbe.

Du lurer kanskje i tillegg på hvilke kvalifikasjoner vi ser etter, og hvilke krav vi har til deg? Vi verdsetter personlige kvaliteter som å være utadvendt og smilende i meldingene mer enn din tidligere CV.

Vi har et absolutt krav om at våre operatører skal være fylt 18 år, du vil derfor bli bedt om å verifisere din ID før du går i gang med opplæring. Alle søkere under 18 år vil få avslag, men ønskes velkommen tilbake når de har blitt myndige. I tillegg krever vi en høy standard på dine grammatiske skriveferdigheter, du må derfor være helt flytende i norsk bokmål.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hva kan vi tilby deg som selvstendig freelancer innenfor chat?

  • En grundig opplæring etterfulgt av tett oppfølging i etterkant. Du vil få en egen mentor under opplæringen som passer på at du blir trygg i din rolle som chatoperatør. I tillegg vil du ha tilgang til support døgnet rundt, du kan derfor være sikker på at du vil bli godt tatt vare på underveis.
  • Lønn utbetales hver eneste uke, på denne måten slipper du å vente en hel måned på lønn. Dette er spesielt gunstig dersom du skulle trenge ekstra lønn snarest. Spør gjerne din mentor om hjelp til å sette opp en ukesplan, den hjelper deg til å nå dine mål om ønsket lønn.
  • Frihet og fleksibilitet i din hverdag som gjenspeiler din livssituasjon. Ikke alle har lyst eller mulighet til å jobbe på dagtid, med oss kan du legge opp ditt eget løp. Som nevnt kan du også jobbe fra hvor som helst i verden, du trenger kun en internettforbindelse.

Våre operatører er fornøyd med friheten jobben som freelance chatoperatør gir dem, så hvorfor ikke prøve deg som operatør selv? Send inn en søknad nå, du vil bli raskt få tildelt din egen mentor som tar kontakt med deg snarest.

Du står fritt til å kunne stille mentoren uforpliktende spørsmål, og vil kunne komme raskt i gang med opplæring etter godkjent verifisering av din ID. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Som chat operatør vil du:

  • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Er du klar for å jobbe som chat operatør? Søk i dag!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester