Jobb hjemmefra online

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra online

Jobb hjemmefra online – når du vil og hvor du vil

Årets banebrytende jobbkonsept! Ønsker du deg en jobb hjemmefra? Les videre for å lære mer!

Du har kanskje tidligere hørt om mennesker som jobber hjemmefra med en online chat jobb og lever av å gjøre noe de liker hvor de i tillegg kan jobbe akkurat hvor og når de vil? Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er faktisk ikke så utenfor rekkevidde som man skulle tro.

Fremtiden er her, og det å jobbe hjemmefra har virkelig økt etter pandemien startet. Når masseoppsigelsene og permitteringene kom måtte mange ty til andre former for inntekt, og dermed ble det å kunne jobbe med chat hjemmefra en svært gunstig kilde til inntekt for mange. Og perfekt som enten fulltid eller som en ekstra jobb hjemmefra.

Det banebrytende konseptet med virtuell chat jobb hvor du jobber online hjemmefra har kommet for å bli. Det er en veldig ettertraktet jobbmodell som ikke nødvendigvis har fått den oppmerksomheten den fortjener. Her kan du jobbe som online chatoperatør og tilpasse din egen hverdag med din egen timeplan. I tillegg jobber du med chat på eksterne jobber hvor alt er lagt til rette sånn at du kan begynne allerede i dag.

Hvorfor bør du få deg en jobb hjemmefra online?

Du slipper pendling

Ved å jobbe hjemmefra online slipper du å våkne opp å telle minutter frem til du må reise til jobb for å unngå rushtrafikken, eller for å rekke buss, trikk eller tog. Alt du trenger å fokusere på er å spise en god frokost, ta deg tid til å nyte den ekstra kaffekoppen også våkne helt opp før du begynner på jobb. Ved å slippe pendling til jobb har du mulighet til å få mer søvn om morgenen og du får mer tid. Så om du er et klassisk B-menneske er nok dette en etterlengtet gode.

Fleksibel arbeidshverdag

Når man jobber hjemmefra med en virtuell chat jobb, har man den komforten med å selv kunne velge når på døgnet man vil jobbe. Det viktigste er at jobben blir gjort, så om det er klokken 08.00 om morgenen eller 23.00 på kvelden spiller ikke noe rolle. Er du en nattugle kan du jobbe midt på natten om du vil det, og det motsatte om du er en morgenfugl.  Du kan også selv bestemme når du vil ha ferie og pause, samtidig hvilke dager du ønsker å jobbe.

Tjener mer

Når man ikke lenger er begrenset innen den vanlige tidsrammen man har på en 08.00-16.00 jobb, har man muligheten til å jobbe mer om man vil det. Her får man betalt for den jobben man faktisk gjør, og jo mer du jobber jo mer tjener du. Så om du en dag ønsker å jobbe en 12-timers dag så du kan lett tjene litt ekstra om du ønsker det.

Jobb hvor du vil

Siden du selv kan bestemme når på døgnet du vil jobbe, kan du også bestemme hvor du vil jobbe. Så lenge du har en pc og internett kan du jobbe på hytta, i Spania, på toget eller rett og slett i sofaen foran TV-en. Du bestemmer selv hvor du vil ha ditt eget kontor, og det kan være så mobilt og fleksibelt som du selv vil. Du er din egen sjef og det er kun du som setter begrensninger for hvor du vil jobbe.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hvem passer en slik jobb hjemmefra for?

Det å jobbe med chat hjemmefra er ikke bare for folk som ønsker å tjene penger så de kan nyte livet enda mer. Det er heller rettet mot absolutt alle. Om du er en som allerede har drømmejobben, men kunne tenkt deg litt ekstra penger i måneden passer det perfekt å kunne jobbe litt ekstra.

Det samme gjelder om du er student som kunne trengt noen ekstra tusenlapper til stipendet, eller du er på vei ut av arbeidslivet grunnet alder, men fortsatt føler du har mye å gi. Eller har du kanskje sklidd litt ut av arbeidslivet som uføre? Da er det å jobbe hjemmefra perfekt. Konklusjonen her er at det passer for absolutt alle, uansett alder. Og det eneste som hindrer deg i å jobbe er deg selv.

Hva slags jobb tilbyr vi – og hva trenger du for å kunne jobbe hjemmefra online?

Vi rekrutterer mennesker som ønsker å jobbe som chatoperatør. I praksis betyr det at du jobber som chatoperatør på en av våre kunders nettsider. Her jobber du med chat på eksterne jobber og din anonymitet og sikkerhet er i høyest fokus hos oss.

Chatoperatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag ved å gi de en mer meningsfylt hverdag gjennom samtale med deg. Du blir å operere som en anonym fiktiv karakter som snakker med de forskjellige menneskene om alt fra hva de gjorde i dag til fantasier og mer eksplisitt innhold. Du må ha et åpent sinn og nysgjerrigheten til å snakke om nye emner.

Som chatoperatør hos oss vil du:

 • Være 100% anonym (vi opererer kun via meldinger, og under ingen omstendighet via video eller stemme-baserte verktøy)
 • Jobbe selvstendig, med full fleksibilitet rundt din egen arbeidshverdag
 • Tjen mer etter hvor mye du jobber
 • Få en god og grundig opplæring med egen mentor
 • Hjelpe mennesker som trenger noen å snakke med
 • Få lønn hver uke (under forutsetning av at du dekker minstekravet)

Hva trenger du for å kunne jobbe med chat hjemmefra?

 • Egen stasjonær eller bærbar datamaskin
 • En god internettforbindelse

Dette er midler de aller fleste allerede har da vi alle beveger oss mer og mer mot et digitalt samfunn. I tillegg til egen pc og internett for å kunne jobbe med en online chat jobb må du ha egenskaper som:

 • Fantasi
 • Motivasjon
 • Struktur
 • God skriftlig fremføring
Konklusjon

En virtuell chat jobb hvor du jobber hjemmefra med kun chat på eksterne jobber er bare noen få steg unna. Det å jobbe online hjemmefra ligger i kortene til fremtidens jobber, så hvorfor ikke begynne å bygge en karriere allerede nå? Søk her og jobb hjemmefra online nå.

Det er gode muligheter til å stige i gradene om du er dyktig og motivert, og det er kun deg selv som setter rammene.

Gå til søknadsskjemaet for å starte i dag!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester