Hvordan det er å jobbe som chat operatør

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hvordan det er å jobbe som chat operatør

Hvordan er det å jobbe som chat operatør?

Mina er 32 år og bor i Sandefjord. hun forteller oss hvordan det er å jobbe som chatoperatør. Les hva Mina sier om det å jobbe som chatoperatør nedenfor.

Nye og spennende utfordringer? Å jobbe som chat operatør er både interessant og spennende. Man retter seg mot et bredt publikum og får utfolde fantasien sin skikkelig. Som chat operatør skal du skrive fengende meldinger som fatter kundens interesse!

Mye frihet som chat operatør

Man har jo også sin egen arbeidstid og jobber på det tidspunktet i døgnet som du syns passer best. Ingen dag er lik og man føler at man får være kreativ og så gleder man samtidig mange med meldingene vi skriver.

Som chat operatør har du en ganske stor frihet innenfor det skrevne ord og man behøver ikke har store skrivekunnskaper! Man retter seg mot forskjellige aldersgrupper. Er du glad i å skrive så er dette absolutt jobben for deg! Her kan du skrive morsomt, sexy, rørende og egentlig så er det bare fantasien som setter grenser.

Å sitte hjemme i egen stue og skrive gjør jo at det føles enklere i forhold til det å måtte fysisk reise til jobb. Her starter du når du vil og bruker den tiden du trenger, så man er sin egen herre. Jeg vil jo anbefale denne operatør jobben til mange ulike typer mennesker. Fordi du nettopp har så stor frihet så kan du på en måte lage din egen sjanger på det. Jeg anbefaler det på det aller varmeste. En fin måte å tjene noen ekstra kroner!

En coach er alltid tilgjengelig

Underveis, om du skulle stå fast eller lure på noe så er det alltid en coach på vakt og kan være behjelpelig. Det er jo også et veldig stort pluss at du ikke må opp før fuglene om morgenen for å dra på jobb. Du velger din egen arbeidstid her.

En ting som og kan være ganske morsomt som operatør er at du kan sette deg inn i forskjellige roller og skrive deretter. Om publikum er av den eldre generasjon kan man jo skrive som en bestemor, eller om publikum er ung kan man skrive litt “gatespråk” og være ung igjen.

Som sagt, ingen dager på jobb er like og man får en variasjon i hverdagen! Alt du trenger er en PC og at du har fantasien i orden. Håper å kunne få akkurat deg med på laget!

jobbe som chat operatør

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hos Chat Jobb rekrutterer vi alle som ønsker å jobbe som chat operatører. Våre kunder driver online fantasy chat-platformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Våre chat operatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag til å få en mer meningsfull hverdag ved å uttrykke seg på nettet med anonyme fantasifigurer.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige eksterne chat operatører for teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du sender, og du blir betalt ukentlig.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, som sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chat operatør vil du:

  • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Er du klar for å jobbe som chat operatør? Søk i dag!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester