Nattjobbing hjemmefra for nattugler

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Nattjobbing hjemmefra for nattugler

Er du en nattugle og ønsker å tjene penger via nattjobbing hjemmefra?

Vi er mange som deler den samme gleden ved å sitte oppe hele natten, så hvorfor ikke utnytte timene ved å ta på deg en nattjobb hjemmefra? Grunnene til at du elsker å være oppe gjennom nettene kan være mange, faktum er at en god del ender opp med å binge foran Netflix eller bruke timene på å gjøre lite produktive aktiviteter. Har du en god dose fantasi og har lett for å komme i kontakt med andre? Da er oddsen god for at du kanskje heller vil velge fjernjobbing på natterstid hjemmefra og tjene penger på nettopp dette.

Hos oss trenger du ikke tenke på å hive deg i bilen for å nå nattskiftet som du må være ferdig skiftet til klokken 22.30, ei heller manglende pauser eller knapp tid til å spise. Hvorfor ikke heller sitte komfortabelt i stuen, og ta nattskiftet hjemmefra mens du drikker en god kopp kaffe? Hos oss jobber du kun skriftlig og helt anonymt, det er derfor ingen grunn til å stresse med verken skift av klær eller å gre håret for den saks skyld. Ingenting er vel bedre enn det?

Vi søker deg som ønsker å jobbe hjemmefra på natten som chatoperatør for oss, og leter spesielt etter deg som elsker å snakke med andre mennesker om hvilke som helst temaer. Du vil jobbe som fiktive karakterer som er der for å glede kundene og hjelpe dem til å få en mer innholdsrik og spennende natt. Dersom du ikke har erfaring som chatoperatør fra tidligere, eller er usikker på om dette passer deg, så kan du søke uavhengig av dette. Vi hjelper deg til å finne trygghet som en chatoperatør, slik at du kan utføre en best mulig jobb med å fjernjobbe hjemmefra.

Nattjobbing hjemmefra er mer lukrativt enn jobb på dagtid

En nattjobb hjemmefra er høyst fleksibel, og du kan logge deg inn og ut som du selv ønsker. Vi krever et minimumsantall av meldinger per uke, men du får til gjengjeld høyere lønn enn om du skulle skrive meldinger dagtid. Hørtes ikke det helt supert ut?

Det eneste du trenger for å gjennomføre jobben er en pc som har en stabil internettlinje, enkelt og greit. Det spiller heller ingen rolle fra hvilket sted du ønsker å jobbe, så lenge det er innenfor 22 – 06 norsk tid. Med det sagt, så er mulighetene store for å kunne utføre fjernjobbing natterstid fra hvor som helst du måtte ønske.

For å kunne starte opp nattjobbing hjemmefra, må du kunne vise til at du er over 18 år ved å legitimere deg via en automatisert prosess. Kravet om 18år er en absolutt aldersgrense, søkere som er mindreårige vil få avslag på søknaden sin. På denne måten sikrer vi god kvalitet på samtalene ved at det kun jobber voksne operatører hos oss.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Fordelene ved jobb hjemmefra om natten hos oss

Fordelene du får ved å jobbe hjemmefra på natten hos oss:

  • Lønnen kommer fast på konto hver uke, dette så lenge du holder deg over 30euro som et minimum ukentlig. Det vil ikke være et problem, for med iver etter å skrive så vil du være langt over denne grensen. Som nevnt skaper du din egen arbeidstid ved å jobbe hjemmefra på natten, de ivrigste er pålogget i hele tidsrommet for å maksimere lønnen sin.
  • Du vil få grundig opplæring og forholde deg til din egen mentor som følger deg tett. I tillegg vil du ha tilgang til rådgivning og support 24 timer i døgnet, på denne måten har du alltid noen å spørre dersom du måtte være usikker på noe.
  • Vi garanterer at du er fullstendig anonym ovenfor kunder og andre operatører. Jobben utføres kun skriftlig, og du vil aldri bli bedt om å bruke kamera for å vise deg frem som mange andre arbeidsplasser kan kreve av deg. Du står derfor fritt til å være deg selv, uten bekymring for at noen kjenner deg igjen.
  • Det viktigste må være fleksibiliteten til å kunne jobbe etter ditt eget skjema og ut ifra din egen livssituasjon. Vi har alle forskjellige liv og rytmer, her hos oss kan du tilpasse nattjobben hjemmefra etter eget ønske og behov.

Er du klar for å bytte ut Netflix på natterstid med å tjene penger hos oss i stedet for? Vi står klare til å svare uforpliktende på alle dine spørsmål, og du vil komme deg raskt i gang med opplæringen. Den er beregnet til å ta 1 – 2 timer, du er deretter helt klar til å jobbe hele natten lang.

Søk nå og kom i gang med å jobbe hjemmefra på natten hurtig!

Søk ved å klikke her og fyll ut skjemaet.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester