Jobb hjemmefra for funksjonshemmede

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Jobb hjemmefra for funksjonshemmede

Hvilke jobber som utføres hjemmefra passer for personer med funksjonshemming?

I Norge har 18% av voksne en form for funksjonshemming. Det utgjør 636 000 personer! Og dessverre virker det å være vanskeligere for noen med funksjonshemming å få jobb, som i Norge så har folk med funksjonshemming en ansettelsesrate på bare rundt 43,8%. Rystende tall, men det er den bitre sannheten.

For mange mennesker som lider av en form for funksjonshemming, har for de fleste eksternt arbeid vært best ettersom kontorer ofte mangler situasjonsspesifikke overnattingssteder. Heldigvis, med blomstring av nettarbeid og arbeid hjemmefra, dukker det opp flere og flere tilgjengelige jobber som kan utføres hjemmefra for funksjonshemmede.

Og de er ikke bare jobbene som ikke krever noen spesiell opplæring, men kan også være stillinger som krever godt utdannede mennesker som tilfeldigvis har en fysisk funksjonshemming.

Jobber som utføres hjemmefra, deltid eller heltid, kan tjene deg et anstendig livsopphold hvis du liker å jobbe med din egen tidsplan og ikke har noe imot å være bundet til datamaskinen din mesteparten av dagen.

Er du funksjonshemmet, og ønsker en jobb hjemmefra? Klikk for å søke her!

Hva slags jobber som utføres hjemmefra finnes for funksjonshemmede?

Det er mange ordentlige arbeidsmuligheter hjemmefra for personer med en funksjonshemming. Dette inkluderer kundeservice, chat operatør arbeid og virtuelle assistent stillinger. Men selvfølgelig kan de fleste jobber med mye data arbeid og lav frekvens av møter passe godt.
De fleste jobber som utføres hjemmefra krever at du bor innen 160 kilometer fra deres hovedkontor, men det er også jobber som kan gjøres helt eksternt fra hele verden. De kan vanligvis bli funnet på nettet.

Fordeler med å jobbe hjemmefra med funksjonshemming

Fordelene med å jobbe hjemmefra inkluderer det faktum at du kan jobbe fra ditt eget hjem, så ingen bekymringer hvis du trenger en servicehund for å komme deg rundt.
Jobber som utføres hjemmefra tilbyr fleksible timer som lar deg delta på mulige legeavtaler uten å måtte gå glipp av arbeid.
Videre trenger du ikke å betale for transport og trenger ikke å bekymre deg for kostnader for pendling, eller finne en åpen parkeringsplass.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Eksempler på selskaper som fremhever variert arbeidsstyrke

Bortsett fra å være mer komfortable, kan jobber som er helt ekstern og hjemmekontor tilby ekstra fordeler. Som et eksempel tilbyr selskapet Accenture 401(K) planer og Ferie Betalt Fritid. De har et variert medarbeiderbase og fleksible arbeidsalternativer.

Selskapet tilbyr også en helseforsikring, grupperettslig forsikring og reiseprivilegier. Hovedkontoret ligger i New York og har over 22 000 ansatte, inkludert mer enn 1600 personer med funksjonshemming.

En av de mest populære bransjene for å jobbe for funksjonshemmede er innen informatikk og salg. Men vær oppmerksom på at disse jobbene er svært konkurransedyktige. Lønns- og fordelspakkene som tilbys av disse selskapene er attraktive.

IT-organisasjoner kan tilby hjelpeteknologi og andre fordeler som hjelper ansatte med funksjonshemming til å lykkes. For eksempel er GitHub kjent for å ansette mange veteraner med funksjonshemninger, og rekrutteringsprosessen deres sies å være veldig enkel.

Har du en funksjonshemming? Sjekk ut Chatt Jobb sine jobber som utføres hjemmefra!

Uavhengig av dine evner, er det mange muligheter for arbeid hjemmefra i flere bransjer. Vi har for tiden en ledig stilling for tekstbaserte chatoperatører.

Chatoperatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag ved å gi de en mer meningsfylt hverdag gjennom samtale med deg. Du blir å operere som en anonym fiktiv karakter som snakker med de forskjellige menneskene om alt fra hva de gjorde i dag til fantasier og mer eksplisitt innhold. Du må ha et åpent sinn og nysgjerrigheten til å snakke om nye emner.

Som chatoperatør hos oss vil du:

  • Være 100% anonym (vi opererer kun via meldinger, og under ingen omstendighet via video eller stemme-baserte verktøy)
  • Jobbe selvstendig, med full fleksibilitet rundt din egen arbeidshverdag
  • Tjen mer etter hvor mye du jobber
  • Få en god og grundig opplæring med egen mentor
  • Hjelpe mennesker som trenger noen å snakke med
  • Få lønn hver uke (under forutsetning av at du dekker minstekravet)

Klikk for å søke her!

For å konkludere

Hvis du har en fysisk funksjonshemming, trenger du kanskje ikke engang å lete etter en jobb som spesifikt er for funksjonshemmede. Enhver nettbasert jobb kan passe godt. Men selv om du begynner å søke, er det flere nettbaserte selskaper som ønsker funksjonshemmede velkommen til arbeidsstyrken deres.

De med psykisk funksjonshemming kan finne en jobb som utføres hjemmefra i telefonsentre, gjøre dataregistrering eller i chat-basert kundeservice. Disse jobbene betaler vanligvis 105 kr – 140 kr per time. Minimumskravene for denne typen jobber inkluderer vanligvis videregående opplæring eller høyere, hvis de i det hele tatt har noen krav.

Selv om denne typen arbeid hjemmefra er populære, er de kanskje ikke ideelle for alle. Det kan for eksempel hende at en person med alvorlig hørselshemming ikke kan gjøre en jobb som krever mange møter ansikt til ansikt, eller på et telefonsenter. For disse personene kan det være det perfekte alternativet å jobbe hjemmefra med kommunikasjon gjennom tekst eller chat.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester