Chatjobb på deltid du kan gjøre hjemmefra

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Chatjobb på deltid du kan gjøre hjemmefra

Ønsker du en chatjobb på deltid som du kan gjøre hjemmefra?

Alle har nok drømt om en jobb som er selvstendig, fleksibel og kan utføres fra hvor enn du befinner deg, enten du ligger på stranden eller sitter komfortabelt i din egen sofa. Chatter du hjemmefra på deltid hos oss, får du en gyllen mulighet til å leve så fritt som du ønsker, og du kan jobbe til alle døgnets tider. Glem pålagt overtid, mas og rushtrafikk, her bestemmer du over din egen verdifulle tid. Hjemmekontor er fremtiden og har kommet for å bli, hva er da bedre enn å kombinere livet ditt med å jobbe deltid som chatoperatør fra ditt favorittsted? 

Det finnes mange årsaker til at en ordinær 08 – 16 jobb ikke passer for alle, enten det måtte være studier eller at du er hjemmeværende med barn. I mange tilfeller er det rett og slett vanskelig å få seg en jobb hvor du fysisk må være til stede på hver dag. Denne jobben passer like godt for studenter som uføre, og fordelen er at du kan jobbe deltid hjemmefra på de tidspunktene som passer deg og livet ditt best. Du er garantert jobb hver eneste dag og kan tilpasse arbeidsmengden etter hva som passer ukene dine best.

Du vil raskt oppdage at ingen dager er like hos oss, derfor passer det godt å jobbe som operatør på vår chatteside dersom du ønsker variasjon hver dag. Ta kaffekoppen og sett deg godt til rette for mange spennende samtaler, for det vil alltid være kunder som venter på å snakke med akkurat deg. 

Hva innebærer det å jobbe på en chatteside? 

Chatoperatørene våre har roller som virtuelle, fiktive karakterer for å chatte med kunder om alt de måtte ønske å snakke om. Temaene kan være mange, de spenner seg fra helt dagligdagse temaer til det mer pikante. Noen ønsker å dele historier fra sin hverdag, andre trenger en flørt og litt spenning. Årsakene til at mange velger å gå online for å chatte er mange. Det kan spenne seg fra å ha et lite nettverk til ensomhet, eller rett og slett bare for en ekstra gnist i livet sitt. Uansett hva grunnen måtte være, så skal vi ta godt vare på dem.

Det er absolutt en fordel om du er utadvendt og liker å komme i kontakt med andre mennesker. I tillegg må du kunne tre inn i en karakterrolle og kunne tilpasse deg denne. Din oppgave er å lytte, støtte og oppmuntre våre kunder i hverdagen. Det er viktig at du er åpen til sinns og at du har som utgangspunkt at alle temaer er greit å snakke om. Har du egenskapen til å smile gjennom meldingene og yte det lille ekstra for å være hyggelig, er du på god vei allerede. Ikke vær redd dersom du ikke har lignende erfaring fra tidligere, din mentor vil følge deg opp tett underveis og gi deg ekstra veiledning om det skulle være nødvendig.

Du vil være totalt anonym overfor kundene, og chatter kun med dem skriftlig. Hos oss trenger du derfor ikke være bekymret for å måtte vise deg frem på kamera eller ha på lyd. Du vil også være fullstendig anonym overfor andre ansatte. Vi ivaretar ditt personvern til enhver tid, og du kan derfor være trygg på at ingen andre operatører vet hvem du er. 

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hva trenger du for å kunne chatte hjemmefra på deltid? 

Et absolutt krav vi setter til deg er at du er over 18 år. Du trenger ellers i all hovedsak kun en PC som arbeidsverktøy og tilgang på internett. For å ha en chatjobb på deltid, må du ha meget god norsk grammatikk kunnskap, dette for å sikre topp kvalitet til våre kunder. Ved oppstart vil du gjennomgå en grundig opplæring med din mentor, og målet er at du skal bli trygg og selvsikker i din rolle som operatør. Vi sikrer at du får tett oppfølging i tiden som kommer, på denne måten kan vi kvalitetssikre ditt arbeid og sørge for at du trives på jobb. Det vil i tillegg alltid være en mentor tilgjengelig for å svare på spørsmål underveis, dag som natt. 

Du har full frihet til å disponere din egen arbeidstid, derfor er det store muligheter til å påvirke din egen lønn etter hvor mye innsats du legger i. Lønnen blir utbetalt på konto fast hver uke så lenge du oppfyller minimumslønnen som kreves for utbetaling. Enklere og mer praktisk enn dette blir det neppe når du jobber på en chatteside!

Alt ligger godt til rette for å få flere arbeidsoppgaver hos oss dersom du ønsker det. Du vil bli din egen sjef som sørger for å oppnå dine egne mål. Vi gleder oss til å høre fra deg – Søk her!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester