Online jobb for student uten jobb

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Online jobb for student uten jobb

Er du student uten jobb? Da har du kommet til rett sted. Online skrivejobber for studenter – jobb når og hvor du vil, studentjobben alle snakker om!

Det å være student består for mange av lange dager med forelesning og budsjettplanlegging for å dra utnytte av hver en krone som kommer inn. I tillegg til å ha en travel studenthverdag er det også mange som må skaffe seg en deltidsjobb for at ting skal gå rundt, og må da bruke den beste tiden på døgnet av fritiden sin til å være på jobb.

En ny trend blant studenter nå er å tre vekk fra den tradisjonelle jobben og heller se mot online skrivejobber for studenter. Her er det gjerne snakk om en ekstern jobb ment for studenter hvor du kan jobbe hjemmefra når på døgnet du vil.

Så om du er student uten jobb, les videre og lær om denne muligheten.

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Eksterne online jobber for studenter uten jobb

Ved å jobbe etter en slik arbeidsmodell får du fort tid til å gjøre det du egentlig kunne tenkt deg å bruke tiden din til. Sånn som å henge med venner, dra på kino, gå ut på byen og delta på studentaktiviteter du ellers ikke har hatt tid til pga. en tradisjonell jobb hvor du er låst til arbeidsplassen til angitte tider av døgnet.

De eksterne jobbene er online jobber som er ment for studenter som jobber hjemmefra.  Og de blir stadig mer og mer populær.

En typisk online jobb er at du jobber som chattoperatør også svarer på meldinger og henvendelser du får fra andre personer. Dette kan være alt fra hvordan er være, kan du gi meg en vaffeloppskrift, til mer eksplisitte ting.

online jobb for studenter uten jobb

Hvorfor bør du som student velge en online jobb hvor du jobber hjemmefra?

Det er mange fordeler med en ekstern jobb, og her skal vi gå gjennom de viktigste fordelene:

1. Du kan bestemme arbeidshverdagen din selv

En av de absolutt største fordelene du kan få som student er at du kan bestemme din egen arbeidstid og når på døgnet du vil jobbe. Om det er tidlig om morgenen, midt på natta eller sent på kvelden er helt opp til deg.

På den måten kan du enklere planlegge når du skal jobbe, lese til eksamen og være med venner. Det gir deg rett og slett den etterlengtede friheten som mange studenter bare drømmer om.

2. Du bestemmer selv hvor du vil jobbe

Den andre gulroten du får er at du selv kan bestemme hvor du har lyst til å jobbe. Om det er på skolen, i sofaen, i senga, på biblioteket eller til en venn er helt opp til deg.

Sammenlignet med andre typiske studentjobber kan du velge å jobbe i komforten av din egen sofa, fremfor å måtte jobbe bak kassa i butikken i syv timer før du endelig kan gå hjem. Her er du din egen sjef og kan bestemme arbeidstiden helt selv.

3. Du har muligheten til å tjene mer

Ved å ha en online skrivejobb har du muligheten til å tjene mer enn hva du ellers ville hatt i en annen tradisjonell jobb. Eksterne skrivejobber for studenter gir deg som student mulighet til å jobbe når og hvor du vil, og du kan også jobbe så mye du vil.

Det vil si at du har mulighet til å kunne tjene mer enn hva du ellers ville fått i en annen studentjobb som har faste vakter. Så om du er en person med masse energi og arbeidslyst kan du fort tjene på en uke hva du ellers ville tjent på en måned.

Hvilken type jobb tilbyr vi – og hva trenger du for å komme i gang?

I denne jobben jobber du med chat kun på eksterne jobber. Her er sikkerhet og anonymitet i aller høyeste fokus og det vil under ingen omstendigheter være video eller stemmebasert kontakt med andre.

Vi ønsker å rekruttere studenter som har arbeidslyst og ønsker å jobbe som chatoperatør. Som chatoperatør vil din arbeidshverdag bestå av å hjelpe ensomme mennesker ved å gi de noen å prate med. Her har du meningsfylte samtaler med andre mennesker som tar kontakt med halvfiktive personer via våre kunders nettsider.

Din jobb blir da å være den halvfiktive karakteren som mennesker tar kontakt med fra våre kunders nettsider, også prater du med dem om deres hverdagsproblemer. Samtalene kan være alt fra hvordan det gikk på fotballtreningen, hva som skjer til helgen til mer eksplisitte ting. Alt du trenger for å utføre jobben er en god internettforbindelse og en egen datamaskin.

I stillingen som chatoperatør vil du:

  • Få lønn hver uke (om du dekker minstekravet)
  • Ha en meningsfylt hverdag hvor du hjelper ensomme mennesker som trenger noen å snakke med
  • Få en grundig og god opplæring av profesjonelle coacher og en egen mentor
  • Muligheten til å tjene mer etter hvor mye du jobber
  • Kunne styre din egen arbeidshverdag med full fleksibilitet og mulighet til å jobbe selvstendig
  • Være 100% anonym (det opereres kun via meldinger, og det er aldri under noen omstendigheter stemme eller video-baserte verktøy)

Hva må du ha for å kunne jobbe med en online skrivejobb som chatoperatør?

  • En god internettforbindelse
  • Egen bærbar eller stasjoner datamaskin

Online skrivejobb er perfekt for deg som student, og jobben er bare noen få steg unna. Dette er en av fremtidens studentjobber og karrieremulighetene er høye. Hvorfor ikke begynne å bygge en karriere allerede nå i dag?

Vi har lyst å ha deg med på laget – Søk i dag!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester