Chatjobb: Øk inntekten din ved å jobbe online

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Chatjobb: Øk inntekten din ved å jobbe online

Fleksibel online chatjobb

En online chatjobb kan fungere for deg hvis du ønsker en fleksibel arbeidsdag, og kan gjøre at du øker inntekten din betraktelig. 

Vi alle vet at det å ha en ekstrajobb i tillegg til vår normale jobb er en utmerket måte å bygge opp sin egen formue. Vi alle ønsker litt ekstra å rutte med i hverdagen. Faktisk velger flere og flere å jobbe ved siden av full stilling.

Enten du er ansatt fulltid eller har flere deltidsjobber, er det å ha en chatbasert jobb en fantastisk måte å tjene ekstra penger i små tidsperioder. 

Sjekk ut flere detaljer og søk her.

Skreddersy timeplanen så du får maksimalt betalt for å chatte

Som tiden går og du blir bedre på å chatte, kan du bruke tiden godt og skreddersy timeplanen din så du får maksimalt betalt. Som de fleste chat baserte jobbene der ute, bytter du i prinsippet ut din egen tid med penger.

Etter hvert som du blir mer og mer komfortabel med arbeidet, kan det være smart å sette av visse tider hvor du fokuserer og får mest mulig gjort. Det er enklere å forholde seg til visse tider enn å ikke ha en fast timeplan. 

For eksempel kan du sette av en time før middag, en time etter middag, eller en time før sengetid. 

Når du har satt av visse tider for å jobbe fokusert, vil du legge merke til at kronene ruller inn! 

Tiden du bruker på å chatte hjelper andre

Når du har en chatjobb og jobber med å chatte med andre, vil du mest sannsynlig prate med noen som sliter med ensomhet. Og det at du prater med dem kan hjelpe dem med å komme seg gjennom hverdagen. Du vil ikke trenge å gi ut noe informasjon om deg selv, og du er fullstendig beskyttet og helt anonym. 

Tips for deg som ønsker en chatjobb

Vær fleksibel

Som nevnt ovenfor, så vil det å jobbe med chat kreve at du gir spesifikke råd eller innsikt til kunder. Klienten på andre siden kan finne på å snakke om alt fra biler og sport, til nyheter rundt omkring i verden og mange andre emner.

Det er viktig at du har et åpent sinn og er fleksibel med tanke på emner du kan snakke om. Heldigvis kan du gjøre denne jobben fra hvor som helst og når som helst, som gjør det enklere å tilpasse deg hvor du er mens du chatter. 

Vurder å bruke en tidtaker

Det er viktig å definere hvor mange timer man vil jobbe per dag. Og det kan være smart å ta tiden på hvor mye tid man bruker på å chatte. Det kan være lett å falle ut av jobb, og inn på Facebook, YouTube eller andre distraksjoner.

Det kan også til tider være vanskelig å håndtere andre distraksjoner som venner og familie som ringer eller kommer på besøk. Derfor kan det være smart å få tak i en tidtaker, slik at du enkelt kan sette av tid du bruker på å chatte. Dette er også noe å tenke på hvis du er midt i en samtale med en chatklient på andre siden. Det kan hende du må gi beskjed at du må logge av. 

Pass på søvn og helse

Hvis du er mest effektiv når du jobber om natten, kan det være viktig å passe på hvor lenge du sover. Og at du får nok søvn så du kan hvile kroppen og hjernen før du tar fatt på en ny arbeidsdag.

Noen chatoperatører chatter mellom 8 på kvelden og til 2 om natten. Så hvis dette passer for deg, men du må også passe på helsen din og at du får nok søvn. 

Søk nå og bli en chat-operatør!

Bestem selv tid og sted for arbeid
Ingen tidligere arbeidserfaring nødvendig
Tjen penger 24/7
Arbeid fra mobil, nettbrett eller PC

Interessert? Opplev en unik frihet og fullstendig fleksibilitet i din arbeidshverdag. Hvis du leter etter en enkel jobb som lar deg jobbe på dine egne vilkår, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Start din søknad her

AMT_fluent_form for articles

Hvordan Chat Jobb ansetter personer som ønsker eksternt arbeid

Hos Chat Jobb rekrutterer vi folk som ønsker å jobbe som chatagenter. Våre kunder driver nettbasert fantasi chat-plattformer, der gode ansatte blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Chatoperatørene hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag med å ha en mer meningsfylt hverdag ved å uttrykke seg på nettet til anonyme fantasikarakterer.

Vi leter alltid etter dyktige eksterne chat-operatører for å bli med på teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du håndterer.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, for eksempel sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chatagent vil du:

  • Være 100 % anonym (bare tekst, så ingen tale og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i den eksterne jobben vi har å tilby? Sjekk ut flere detaljer og søk her.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester