Ekstern chatagent jobb hjemmefra

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Ekstern chatagent jobb hjemmefra

Jobb som ekstern chatagent hjemmefra

Hvis du har en forkjærlighet til kundeservice, kan en jobb som ekstern chatagent være den perfekte muligheten for deg. Disse jobbene involverer vanligvis kundeservice og krever raske skriving på laptop-tastaturet og et øye for detaljer. Og en av de beste tingene med en slik jobb er at du kan jobbe hjemmefra og sette dine egne timer. 

Disse virtuelle jobbene er tilgjengelige på nesten alle nettsider som ansetter folk til å svare på kundespørsmål. Det er mange anerkjente selskaper som ansetter virtuelle chatagenter for sine virtuelle kontorer i Norge akkurat nå. Det kan hende du må få litt spesifikk opplæring eller ha litt erfaring med kundebehandling før du kan få en flott jobb som ekstern chatagent.

Uro deg ikke – Hvis en jobb som ekstern chatagent er noe som kan passe deg, så klikk her og søk på stillingen vi tilbyr!

Hvordan finner jeg en passende ekstern jobb som chatagent?

Det er mange måter å finne en ekstern jobb som chatagent. En måte er å bla gjennom nettsidene til selskaper og bransjer og søke etter nettbaserte jobber. Hvis du foretrekker å jobbe hjemmefra, kan du finne en ekstern jobb som chatagent ved å søke på anerkjente jobbsider. En annen vanlig metode er å søke etter selskapets nettsider direkte. Noen av disse jobbene krever telefontid, så sjekk om du ikke har noe imot telefontiden. 

Men hvis du vil jobbe hjemmefra, kan du se etter selskaper som ansetter uavhengige kontraktører. Deretter kan du finne det rette selskapet som vil betale deg godt og tilby deg fleksibiliteten du trenger. Uansett hvor du velger å jobbe fra, er du sikker på å finne en flott ekstern jobb som chatagent. Det vil være et godt karrierevalg hvis du vil jobbe hjemmefra.

Enten du leter etter en heltids- eller deltids ekstern jobb som chatagent, krever disse jobbene at folk multitasker og bør passe til folk med gode skriveferdigheter. Noen selskaper vil til og med be deg om å skrive litt under intervjuprosessen. 

En erfaren chatagent skal kunne kommunisere tydelig med kundene og holde dokumentasjonen organisert. Det er viktig å være fleksibel og kunne svare på mange spørsmål fra kunder. Hvis du har alt det og også er en god lytter, vil du være en flott match for denne stillingen.

Fordeler med en ekstern jobb som chatagent

Mens en ekstern jobb som chatagent krever litt kunnskap om nettbaserte chat plattformer, kan det enkelt gjøres hjemmefra etter litt trening. Du trenger en datamaskin med stabil Internett-tilkobling, hodetelefoner og et stille sted å jobbe. En ekstern jobb som chatagent kan også være et flott alternativ hvis du ønsker en fleksibel timeplan. Du kan være en representant til kundeservice for forskjellige selskaper gjennom laptopen eller til og med mobilen. Du kan jobbe hjemmefra som en virtuell chatagent på nettet for forskjellige selskaper.

Det beste med en ekstern jobb som chatagent er at du kan jobbe med en timeplan som passer deg. Du kan også ta på deg flere jobber for flere firmaer samtidig. Disse selskapene er kjent for å ansette virtuelle chat agenter, så dette er din sjanse til å tjene penger eksternt!

Hvordan Chat Jobb tilbyr eksternt chat-arbeid

Hos Chat Jobb rekrutterer vi alle slags mennesker som ønsker å jobbe eksternt som chatagenter. Våre kunder driver nettbasert fantasy chat-plattformer, der gode ansatte blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Deres tekstbaserte chatoperatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag med å ha en mer meningsfylt hverdag ved å la dem uttrykke seg på nettet med anonyme karakterer.

Vi leter alltid etter dyktige eksterne chat-operatører for å bli med på teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du håndterer.

Du kan støte på chatter om alt fra hverdagen, for eksempel sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn og fantasi vil være nødvendig!

Som chatagent vil du:

  • Være 100 % anonym (bare tekst, så ikke-tale og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Interessert i den eksterne jobben vi har å tilby? 

Ja, jeg vil søke nå!Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester