6 tips som gjør at du jobber effektivt hjemmefra med hjemmekontor

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

6 tips som gjør at du jobber effektivt hjemmefra med hjemmekontor

Det er blitt mer og mer vanlig å ha hjemmekontor noen dager, eller hele uka. Å sitte hjemme kan by på mange distraksjoner. Mye mer enn om du sitter på kontoret. På kontoret har du smalltalken med kolleger som kan få deg på helt andre tanker.

Hjemme derimot, er det andre ting som byr på distraksjoner. Langt flere distraksjoner enn om man sitter på kontoret.

Det er selvfølgelig alltid noe du skulle ha gjort hjemme. Etter å ha sittet foran skjermen i flere timer er det veldig fristende å vaske klær, henge opp tøy, eller ta oppvasken. Mer distraksjoner kommer med barn hjemme, hvis de ikke går i barnehage eller på skole.

Og ikke nok med det, går de i barnehage eller på skole, kommer de gjerne hjem før du er ferdig på jobb som gjør at du kanskje ikke blir ferdig med det du skulle ha gjort.

Det kan også bli ensomt å jobbe hjemmefra uten andre å snakke med, eller se ansiktet til. Entrepreneur har listet 6 tips som gjør at du jobber effektivt hjemmefra. Nedenfor kan du lese om de seks tipsene de gir.

jobb effektivt hjemmefra

6 tips for effektiv jobbing hjemmefra

1. Hold deg til faste arbeidstider

Det kan være fristende å sove en ekstra halvtime på morgenen når man har hjemmekontor. Det er også fort gjort å jobbe litt sent på kvelden før man legger seg. Men prøv å hold deg til faste arbeidstider.

Du burde stå opp til samme tid hver dag, og pakk ned jobbsaker og jobbdagen på samme tid hver dag. Å føle at du alltid er på jobb, er faren ved å jobbe hjemmefra. Det er veldig viktig å gjøre seg ferdig med arbeidsdagen når man er ferdig.

2. Kom deg ut av pysjen og inn i jobbklær

Det kan være fristende å jobbe i pysjen når man har hjemmekontor. Men prøv å kom deg ut av pysjen så raskt som mulig, og inn i jobbklær. Akkurat som om du skulle dratt på et kontor med kolleger.

Hvis du får i deg en ordentlig frokost, en dusj og kler på deg ordentlig før du setter det på hjemmekontoret vil du automatisk føle at du er på jobb. Du vil også føle deg mer effektiv enn hvis du sitter i en joggebukse.

3. Planlegging av arbeidsdagen din

Det er viktig å ha en strukturert arbeidsdag, så planlegg akkurat de arbeidsoppgavene du har for dagen. Og gjerne gjør disse arbeidsoppgavene på døgnet når du er mest effektiv. Fokuser på de aller viktigste arbeidsoppgavene på starten av dagen.

4. Finn et sted i huset for et hjemmekontor

Finn et fint sted i huset for hjemmekontoret ditt. Gjerne i et lukket rom, så du har minimalt med distraksjoner fra andre ting som skjer rundt i huset. Og kontoret burde være på et rom der du tilbringer lite tid ellers. At dette rommet bare er for jobb. Da vil du komme i jobbmodus med en gang du setter deg.

Fyll hjemmekontoret ditt med planter, bilder og lignende så du får en inspirerende plass å sitte å jobbe.

5. Ta mange pauser i mellom slaga

Det er viktig at du planlegger pausene dine, og at du tar deg en ordentlig lunsjpause. Det er fint å ta seg 5-10 minutters pauser hver time for eksempel. Det er også fint å gå seg en tur i løpet av arbeidsdagen.

Å ha hjemmekontor kan bli ensomt, og man kan bli innesluttet. Avtal lunsj med venner eller bekjente. Eller dra på trening i løpet av arbeidsdagen, og kom tilbake på jobb senere. Det er en fint avbrekk som mange anbefaler.

6. Unngå fristende distraksjoner

Det er lettere å la seg distrahere av masse ting som ikke er jobb, når du ikke har kollegaer rundt deg. Det er ting man gjerne vil gjøre hjemme, eller noe man mangler for eksempel til middagen når familien er samlet.

Da er det selvfølgelig fristende å ta seg en kjapp tur på butikken. Eller vaske klær og henge opp. Prøv å ikke gjør oppvask og butikkturer i arbeidstiden. Du burde også passe på at ikke Facebook og VG eller andre nettaviser tar fokuset vekk fra jobbing.

Der har du det, 6 tips for en effektiv arbeidsdag på hjemmekontoret. Prøv det og fortell oss hvordan det går. Vi håper disse tipsene hjelper deg med effektiv jobbing hjemmefra.

hjemmekontor

Ønsker du en jobb du kan utføre hjemmefra?

Drømmen for mange er å jobbe online med en jobb du kan utføre hjemmefra. Hva kan vel være enklere enn å få en stressfri morgen og sette deg på pc med en kopp kaffe i hånda?

Du trenger heller ingen spesifikk utdanning for å kunne jobbe som chatoperatør, det eneste som trengs er en stabil internettlinje og pc. Foretrekker du å bruke mobiltelefonen, så ligger alt til rette for det i tillegg.

Fordelen med å jobbe hjemmefra er at du kan komfortabelt følge din egen døgnrytme og tilpasse jobben etter hva som fungerer best i ditt eget liv.

Det er ikke til å stikke under en stol at mange av oss er nattugler som helst fungerer best på natten eller til odde tidspunkt. Hos oss kan du logge inn når som helst på døgnet og chatte med mange spennende mennesker helt anonymt, så hvorfor ikke bare bli hjemme for å jobbe?

Det er helt klart mye mer fleksibelt å jobbe slik, for å ikke snakke om komfortabelt. En av de største fordelene er at du kan jobbe fra hvor enn du ønsker, så hvorfor ikke ta med deg jobben ut i verden og dra på utflukter? Her er det mange muligheter som venter på deg!

Usikker på hva en chatoperatør gjør?

Vi har mange kunder som ønsker å leve ut et liv og snakke med en virtuell karakter, temaene er mange og varierte. Du jobber som en chat operatør som ivaretar våre kunder og deres behov.

Hos oss trenger du ikke være redd for at noen skal se din identitet, vi har et strengt personvern som i praksis betyr at ingen av dine chatkollegaer ser ditt navn.

Jobben er kun skriftlig, slik at du ikke trenger å slå på verken kamera eller mikrofonen. Hva kan vel være lettere og mer sikkert enn å bli hjemme og jobbe – helt anonymt?

chat operatør som jobber hjemmefra

Hvem ser vi etter?

Kan hende det faller deg naturlig å være fremoverlent og utadvendt, men ikke vær redd for å søke selv om du er litt mer reservert. Du kan gjerne være fantasifull og finner glede i å få andre mennesker til å føle seg bra, våre chatoperatører syntes det er morsomt å kunne ikle seg en rolle på jobb.

Godt humør og stå på vilje betyr aller mest for oss, så hvorfor ikke prøve på noe helt nytt med en jobb du kan utføre hjemmefra?

Vårt absolutte krav til nye operatører er at de har fylt 18 år, mindreårige vil få søknaden sin avvist. Du vil bli bedt om å verifisere din ID før opplæring, på denne måten kan vi være trygg på at ingen mindreårige blir ansatt hos oss.

Våre dyktige mentorer vil sette deg i gang med en grundig opplæring som gjør deg helt trygg på chatting. Du vil få en personlig mentor som følger deg tett opp i tiden etter, de gir tips og råd til forbedringer rundt utførelsen av jobben.

Du kan derfor være sikker på at ditt arbeid med å jobbe online hjemmefra blir kvalitetssikret og fulgt opp. I tillegg har du tilgang på hjelp døgnet rundt, det vil alltid være mentorer til stede for å svare på dine spørsmål.

Du skal føle en trygghet når du jobber komfortabelt hjemmefra, vi er derfor der for å hjelpe deg hele veien.

Vi tilbyr blant annet:

  • Full fleksibilitet og kontroll over din egen arbeidshverdag. Du velger selv hvilke tidspunkt du ønsker å jobbe, og står fritt til å justere på tidene fra uke til uke for å tilpasse jobben etter livssituasjonen din.
  • Utbetaling av lønn hver eneste uke på valgt konto, slik slipper du å vente en måned på neste utbetaling. Praktisk, ikke sant?
  • Støtte og hjelp fra våre erfarne mentorer, du kan som nevnt til enhver tid spørre oss om alt du måtte lure på. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp ukesmål i tillegg, på den måten får du det lille ekstra å strekke deg etter.
  • Fullstendig anonymitet ovenfor kollegaer og kunder, du kan derfor være sikker på at ingen ser ditt navn eller personalia. Vi bruker ikke kamera eller mikrofon, alt går skriftlig.

Å jobbe online har aldri vært mer enkelt eller moderne enn nå! Det er en sikker måte å vite at du alltid har nok jobb på, da du kan jobbe døgnet rundt om du så ønsker. Hos oss får du i tillegg muligheten til å påvirke din egen lønn etter hvor mye innsats du legger i, det er med andre ord bare å brette opp ermene og begynne.

Send inn din søknad i dag, kom raskt i gang med opplæring. Treningen er estimert til 1 – 2 timer, deretter står du fritt til å jobbe online umiddelbart. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester