Hvordan bli en chat operatør

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hvordan bli en chat operatør

Hvordan kan man bli en chat operatør?

Elisabeth er 28 år og bor i Oslo. Hun forteller oss hvordan man enkelt kan bli en chat operatør. Les hva Elisabeth sier om det å bli chat opreratør og fordelene nedenfor.

Chat operatør. Jeg kom over et innlegg på internett om chat operatør jobb. Jeg lurte jo litt i starten på hva akkurat dette var og sendte sporenstreks en mail til ledelsen. De var jo veldig behjelpelige og på pletten med en gang og ga råd, vink og god veiledning!

Og man er jo alltid usikker i starten når man beveger seg ut i ukjent terreng og da er det veldig greit med hyggelig folk som har vært i bransjen lenge og kunne støtte opp om og gi deg den veiledningen du trenger for å trygges!

Tjen ekstra penger som chat operatør

Det er jo alltid greit å kunne tjene litt mer penger. Og dette virket jo veldig spennende også! Det er jo noe med å kunne utfolde seg som skribent. Kun egne fantasier som setter grenser og det kan jo være litt gøy.

Jeg har også sett at dem har annonsert på Facebook og det er et veldig sentralt sted å drive promotering. Da når man ut til mange! Mener å huske at det var et bilde der også som fanget interessen min. Jeg ble interessert og siden har jeg jobbet som chat operatør med stolthet.

Jeg er veldig glad for at jeg fikk sjansen til denne jobben. Jeg koser meg hver eneste dag med den og gleder meg til å ta fatt på arbeidsdagen.

Ha det gøy på jobb som chat operatør

Det å hver eneste dag kunne få lov til å bruke fantasien og utfolde seg på den måten er veldig berikende og flott! Skepsisen min forsvant fort da jeg fikk vite hva jobben gikk ut på og jeg satte i gang øyeblikkelig og jeg har ikke angret et sekund!

Det er en positiv og flott opplevelse som også er veldig givende. Og når hver eneste dag er ulik så er det med på å gi dagen et løft.

Jeg er glad for at jeg kom over annonsen og ble såpass fenget av den at jeg tok kontakt og startet! Det er en stabil jobb med stor fleksibilitet. Kan i alle fall si det at “Tar du denne sjansen du blir gitt så vil det absolutt gi deg noe”.

Alt i alt og summen av det hele er at jeg er svært glad for at jeg så annonsen og fikk denne muligheten. Anbefales på det sterkeste.

hvordan bli chat operatør og fordelene

Ønsker du å jobbe som chat operatør?

Hos Chat Jobb rekrutterer vi alle som ønsker å jobbe som chat operatører. Våre kunder driver online fantasy chat-platformer, der gode medarbeidere blir sett på som ryggraden i organisasjonen.

Våre chat operatører hjelper tusenvis av ensomme mennesker hver dag til å få en mer meningsfull hverdag ved å uttrykke seg på nettet med anonyme fantasifigurer.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige eksterne chat operatører for teamet. Du kan jobbe så lite eller så mye du vil. Inntekten er basert på hvor mange meldinger du sender, og du blir betalt ukentlig.

Du vil chatte om alt fra hverdagen, som sport eller været, til drømmer, fantasier og mer eksplisitte emner. Et åpent sinn er nødvendig.

Som chat operatør vil du:

  • Være 100 % anonym (kun tekst, ingen stemme og ingen video)
  • Arbeide selvstendig og med full fleksibilitet
  • Tjene mer avhengig av hvor ofte du jobber
  • Hjelpe de som trenger noen å snakke med

Er du klar for å jobbe som chat operatør? Søk i dag!

Klikk her og fyll ut skjemaet for å søke.Vi ser frem til å hjelpe deg i gang!

Du vil bli en chatoperatør innen få dager!


Mer om våre tjenester